Complete papieren spoorboekje weer terug

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Het complete papieren spoorboekje is terug van weggeweest. Na drie jaar brengen Treinreiziger.nl en Rover het Spoorboekje uit in aanvulling op het al eerder uitgegeven minispoorboekje.

Het aanvullende spoorboekje is per 30 december verkrijgbaar via de AKO en stationswinkels van de Bruna. Online is het spoorboekje te koop via treinspoorboekje.nl en ako.nl. Het minispoorboekje is ook online verkrijgbaar.

Minispoorboekje
In 2010 schafte NS het papieren spoorboekje af omdat er te weinig animo voor was. Desondanks kregen Treinreiziger.nl en Rover steeds vragen van reizigers die het spoorboekje misten. Sinds vorig jaar geven de organisaties samen daarom het minispoorboekje waarin overzichtelijk alle treintijden van doorgaande intercity’s staan; ideaal voor lange afstandsreizen.

Ook korte trajecten
Door het grote succes van het minispoorboekje verschijnt dit jaar voor het eerst een aanvullende editie met alle treintijden per kort traject. Samen met het eerder gepubliceerde minispoorboekje biedt het Spoorboekje 2014 een compleet papieren overzicht van alle treintijden in Nederland. Ook de treintijden van Arriva, Veolia, Breng, Syntus en Connexxion staan in het Spoorboekje 2014.

 
Auteur: Joske van Lith

Het Spoorboekje 2014 en het minispoorboekje

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.