COB opent inschrijving Schreudersprijs

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Het Centrum voor Ondergronds Bouwen (COB) zal 3 november aanstaande voor de zevende keer de Schreudersprijs uitreiken aan een organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan ondergronds bouwen in de periode tussen 1 oktober 2009 en 1 augustus 2011. De inschrijving is open tot 1 augustus.

De Stichting A.M. Schreuders is in 1998 opgericht om vernieuwend ondergronds bouwen te stimuleren en te inspireren om daarmee een bijdrage te leveren aan het oplossen

van ruimtelijke problemen in het dichtbebouwde Nederland met overvolle wegen, dichtbebouwde stadskernen en groengebieden die steeds kleiner worden. De Schreudersprijs 2009 is gewonnen door Gemeente Den Haag Stadsbeheer met het project Hubertustunnel.

 

Tijdens het Technologiesymposium op 3 november 2011, dat het COB samen met KIVI NIRIA TTOW organiseert,  zal de oorkonde en de geldprijs van 25.000 euro worden uitgereikt.

Lees hier meer over de inschrijving

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.