Cepezed ontwerpt OV-knooppunt Tilburg

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Ce
Cepezed ontwerpt de herinrichting van het stationsgebied in Tilburg. Het bureau won de besloten prijsvraag voor het project.

De jury gaf Cepezed hoge waardering voor de logistieke functionaliteit, architectonische en commerciële kwaliteit en kwaliteit van de openbare ruimte. Maar ook voor haar visie op het proces en de samenwerking met betrokken partijen; de gemeente, het kwaliteitsteam Spoorzone, het Bureau Spoorbouwmeester, ProRail en de NS.

 

Stationsgebied Tilburg

Het bestaande stationsgebied in Tilburg is onoverzichtelijk. Cepezed wil een boulevardconcept uitvoeren met een heldere infrastructuur voor bussen, auto’s, fietsers en voetgangers. In samenspraak met alle betrokken partijen wordt het plan van Cepezed getoetst op haalbaarheid.

 
Auteur: Margriet Verhoog

Een impressie van het nieuwe stationsgebied in Tilburg

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.