Campagnemiddelen ‘Samen voor veiligheid’ ook voor bouwpartners van Dura Vermeer

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Dura Vermeer stelt de middelen uit haar interne veiligheidscampagne ‘Samen voor Veiligheid’  ter beschikking aan haar bouwpartners. Het bouwconcern wil hiermee op een laagdrempelige manier het draagvlak voor veiligheidsbewustwording en bijbehorend gewenst gedrag onder deze groep vergroten en stimuleren.

Dura Vermeer lanceerde onlangs de één jaar durende campagne onder de slogan ‘Samen voor veiligheid’. Met onder andere een confronterende film, hekdoeken, posters met de veiligheidsnormen en banieren is aandacht voor veiligheid op de kaart gezet. In de campagne is door Dura Vermeer duidelijk stelling genomen met een boodschap die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. Die boodschap van Job Dura in de film luidt: ‘Voor mensen die niet meer mee willen werken aan veiligheid, is geen plaats meer in de toekomst van Dura Vermeer.’

Hoogste veiligheidsniveau

Aanleiding om de campagnemiddelen gratis te delen met bouwpartners zijn de vele aanvragen, veelal via social media, van toeleveranciers en onderaannemers voor het gebruik ervan. Dura Vermeer is blij met deze aandacht van haar partners voor de veiligheidscampagne. ‘Het lukt alleen als we er samen voor gaan. Kennisdeling is hier slechts één stap in. Alle bouwers, toeleveranciers en onderaannemers zouden op het hoogste veiligheidsniveau moeten werken. Wij zijn pas tevreden als daardoor veiligheid niet meer onderscheidend is ’, aldus directeur Sybrant van der Werf van Dura Vermeer Divisie Infra.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.