Campagne rij2op5 lanceert fietspech-service

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

16 bedrijven in de regio Amersfoort die meedoen aan de campagne rij2op5, bieden sinds kort hun fietsende werknemers hulp bij fietspech onderweg. De campagne rij2op5 spoort de automobilist, die op fietsbare afstand van zijn werk woont, aan om (vaker) te fietsen naar het werk.

Bij pech aan de fiets wordt ter plaatse een vervangende fiets verstrekt en brengt het deelnemende taxibedrijf Besseling de kapotte fiets gratis naar een fietsenmaker. Na reparatie wordt door de werknemer de leenfiets weer ingeruild bij de deelnemende fietshandelaar voor de eigen gerepareerde fiets. Ook is het mogelijk dat je met de kapotte fiets per taxi bij het werk of thuis wordt afgezet. 

 

rij2op5
rij2op5 is een initiatief van de Fietsersbond in samenwerking met VNM en is mogelijk gemaakt door de provincie Utrecht en het BRU. Tevens wordt de campagne mogelijk gemaakt door fietshandelaren: Batavus, Gazelle, Sparta, Giant, Qwic en Montego.

 

Meer informatie

Kijk op www.rij2op5.nl 

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

(Foto: ANWB/AVD)

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.