‘Call for papers’ voor het Nationaal verkeerskundecongres

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Het vakblad Verkeerskunde (ANWB) en CROW organiseren op woensdag 2 november 2011 het tweede ‘Nationaal verkeerskundecongres’ in het NBC in Nieuwegein. Aanbieden van bijdragen is mogelijk.

Het Nationaal verkeerskundecongres biedt een compleet en gevarieerd vakprogramma. U kunt nieuwe kennis opdoen over de laatste ontwikkelingen en discussiëren over actuele verkeerskundige onderwerpen. Ook kunt u volop netwerken met andere professionals binnen uw vakgebied. Kortom, een congres dat u als vakprofessional op het gebied van verkeer en vervoer beslist niet mag missen. Tijdens het Nationaal verkeerskundecongres worden plenaire en workshoppresentaties alsmede discussies aangeboden.

 

Bijdragen aan het programma?
Het programma wordt voor een groot deel gevuld door bijdragen uit het werkveld. Wilt u actief bijdragen aan het programma van deze dag dan kunt u tot 3 juni 2011 uw onderwerp aanmelden. U kunt uw bijdrage aanleveren door titel, onderwerp en samenvatting (max. 300 woorden) door te geven. De keuze van het onderwerp is vrij, zolang het maar past binnen het brede vakgebied verkeer en vervoer.

 

Uw bijdrage aanmelden
Klik hier voor het aanmeldformulier met aanleverspecificaties.

Selectieprocedure
Een commissie beoordeelt alle voorstellen en maakt daaruit een selectie voor het congres. Bij deze selectie wordt vooral gelet op relevantie voor het vakgebied, de nieuwswaarde en praktische toepasbaarheid. Uiterlijk 1 juli 2011 ontvangt u bericht of uw onderwerp wordt geaccepteerd en wat het vervolgtraject zal zijn. Er wordt dan in ieder geval van u verwacht dat u een schriftelijke bijdrage levert die een duidelijk geformuleerde tekst van minimaal één A4 omvat. De maximale omvang is op tien A4 gesteld. De bijdrage moet vóór 12 september 2011 worden aangeleverd. Op het congres zelf mag u uw bijdrage presenteren in de vorm van een lezing of een discussie. Per presentatie is ongeveer 15 minuten beschikbaar. Alle auteurs van de te schrijven bijdrage mogen met korting deelnemen aan het Nationaal verkeerskundecongres (met een maximum van 3 deelnemers).

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.