Call for papers Nationaal verkeerskundecongres 2013

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min
Op woensdag 6 november organiseren het CROW/KpVV en Verkeerskunde/ANWB het Nationaal verkeerskundecongres. Deze dag bestaat o.a. uit een plenair programma en parallelle sessies.

Organiseer ook een sessie
Voor het inhoudelijk parallelle programma zoeken we interessante bijdragen. Anders dan voorgaande jaren kunt u dit jaar alleen complete bijdragen inleveren voor 15 juni 2013. Op basis van deze complete bijdragen stelt de begeleidingscommissie dit jaar het programma samen.

3 soorten bijdragen
Dit jaar kunt u op drie manieren uw bijdragen leveren:

1. Presentatiebijdrage
Een presentatiebijdrage heeft als doel om kennis te borgen. Uw bijdrage beschrijft een onderzoek of project met een plan van aanpak, werkwijze en de resultaten. Alleen bijdragen in deze categorie komen in aanmerking voor de prijs voor de ‘Prijs voor Beste Bijdrage’.

2. Discussiebijdrage
Deze bijdragen hebben als doel om kennis te vormen. In uw discussievoorstel legt u een probleem neer, onderbouwt dit met kennis en stelt u een vraag of formuleert u een stelling die u wilt bespreken met uw vakgenoten.


3. Gemeentelijke problematiek
Speciaal voor gemeentelijke verkeerskundigen bieden we dit jaar een mogelijkheid om een bijdrage aan het congres te leveren zonder vooraf een bijdrage te schrijven. Het volstaat om duidelijk te omschrijven welk probleem u op welke manier wilt voorleggen aan vakgenoten.

Meer informatie
Op de congreswebsite Nationaal verkeerskunde staat meer informatie over het congres, de beoordelingscriteria per categorie en over het insturen van de bijdrage.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.