Belastingdienst/Noord tekent convenant Mobiliteitsmanagement

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Ook Belastingdienst/Noord in Groningen is aangehaakt bij Ga slimmer reizen & werken. Directeur Douwe van der Werff ondertekende op 10 april het convenant Mobiliteitsmanagement Regio Groningen-Assen.

De organisatie gaat zich vooral richten op het stimuleren van de trein (Belastingdienst/Noord is gevestigd naast station Groningen Europapark), e-fiets en thuiswerken. Door middel van een mobiliteitsscan wordt gekeken welke kansen er liggen op het gebied van slim werken en slim reizen. Er werken ruim 1000 mensen.


Ruim 30.000 werknemers
Met de ondertekening van Belastingdienst/Noord telt de regio nu 29 convenantpartners. Deze organisaties hebben gezamenlijk ruim 30.000 werknemers. In de regio Groningen-Assen ondertekenen werkgevers het convenant Mobiliteitsmanagement. Doel hiervan is samen met werkgevers en overheden te komen tot concrete en niet-vrijblijvende afspraken om de bereikbaarheid (en daarmee ook de leefbaarheid) van de regio op peil te houden en waar het kan te verbeteren. Onder het motto Ga slimmer reizen & werken, willen overheden en het bedrijfsleven 5 procent auto’s uit de spits te halen.

 
Auteur: Joske van Lith

Met de ondertekening van het convenant door de Belastingdienst/Noord nemen nu 30.000 werknemers deel aan 'Ga slimmer reizen & werken'.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.