App zet TomTom vóór het rijden aan

vrijdag 7 augustus 2015
timer 1 min

Met de nieuwste update van de Nederlandse iPhone-app TimesUpp kan de TomTom automatisch worden ingesteld vóór vertrek. De applicatie leest de agenda op de iPhone en weet daardoor wat de bestemming is van de volgende afspraak. Deze bestemming wordt automatisch doorgegeven aan de TomTom.

TimesUpp werkt als een vertrekalarm op de iPhone. De app kent de afspraken in de agenda en berekent hoe lang iemand onderweg is naar de volgende afspraak. Daarbij wordt ook gekeken naar de files op de weg en de mogelijke vertraging daardoor. Wanneer het tijd is om te vertrekken, wordt een pushbericht ontvangen. Verder houdt TimesUpp rekening met parkeertijd en laat de app zien hoe lang je met het openbaar vervoer over dezelfde route doet.

Automatisch

Na de nieuwe update van TimesUpp wordt de bestemming van de volgende afspraak automatisch doorgeven aan de TomTom. Hierdoor hoeft deze niet meer apart te worden ingesteld.

 
Auteur: Else Adriaans

De applicatie geeft de volgende bestemming automatisch door aan de TomTom.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.