ANWB.nl website van het jaar

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Anwb.nl is uitgeroepen tot Website van het Jaar in categorie Weer en Verkeer, een titel die vorig jaar naar Google Maps ging.

Op 14 november vond de verkiezing van website van 2013 plaats. Per categorie waren twee prijzen te winnen: Beste Website (site met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie en design) en Populairste Website (site met het hoogste aantal stemmen).

Belangrijkste online publiekprijs
De Website van het Jaar-verkiezing is de belangrijkste online publieksprijs voor internetsites. In de verkiezing zijn ruim 864.000 stemmen uitgebracht. Het publiek beoordeelde in 20 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie en design. Ook konden mensen aangeven in welke mate zij een site zouden aanbevelen aan anderen.

Buienradar.nl won in de categorie Weer en Verkeer de prijs voor Populairste website. De website Beter Spellen kreeg van alle kandidaten in de verkiezing de beste beoordelingen.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.