ANWB start community rond elektrische fiets

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Een nieuwe ANWB-community rond de elektrische fiets maakt een vliegende start. Een aantal fiets fabrikanten stelde voor de start e-bikes ter beschikking aan mensen die ze een jaar lang mogen testen in ruil voor blogs over hun ervaringen. Twee weken na de start van de community staat het aantal pageviews op 8000, zijn er 60 mensen lid geworden en hebben zich ook al 2 nieuwe fabrikanten aangemeld.

De bloggers van het eerste uur die de fietsen testen zijn ANWB-collega’s, maar de community staat nadrukkelijk open voor ANWB-leden. De ANWB benadrukt dat de community geheel onafhankelijk werkt. Het verzoek van de fabrikanten om de blogs voor publicatie te lezen is niet gehonoreerd. Wel kunnen zij inloggen op het platform en vragen van e-bikers over hun producten zelf beantwoorden.

Opmars e-bikes
Aanleiding voor de ANWB om met de community te beginnen is de enorme opmars die de elektrische fiets de afgelopen tijd heeft gemaakt. Daarmee is ook het aantal vragen rondom het vervoermiddel toegenomen.

Deelnemers aan de ANWB-e-bikecommunity kunnen een jaar lang een e-bike gebruiken in ruil voor een blog over hun fietservaringen

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.