ANWB-ledenraadpleging van start

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

De bondsraad van de ANWB heeft op zaterdagochtend 23 januari ingestemd met het houden van een ledenraadpleging over de kilometerprijs. Direct na dit akkoord is de enquête ‘live’ gegaan op de ANWB-site. Alle ANWB-leden hebben 3 weken de tijd om te reageren. Half februari worden de eerste conclusies verwacht.

Op verzoek van de bondsraad wordt een extra vergadering georganiseerd begin maart waarin de raad wordt geïnformeerd over de uitslag van de enquete en de conclusies die eruit worden getrokken. Hoofddirecteur Guido van Woerkom benadrukte tijdens de bondsraadvergadering dat de vraagstelling van deze onafhankelijke en gevalideerde enquête een zo objectief en betrouwbaar mogelijk inzicht moet opleveren over wat eer precies onder de leden leeft ten aanzien van de wet kilometerprijs. De ANWB is daarin bijgestaan door de hoogleraren Erik Verhoef van de Vrije universiteit Amsterdam en Linda Steg van Rijksuniversiteit Groningen. De analyse van de enquête wordt uitgevoerd door bureau Ruigrok uit Amsterdam.

De ANWB verwacht tussen de 300.000 en 400.000 reacties te ontvangen.

Om alle leden te attenderen op deze enquête start de ANWB op 23 januari een uitgebreide multimediale campagne om deelnemers op te roepen om de enquête in te vullen. Deze vragenlijst heeft bovendien een informatief karakter. De doelstelling is niet om een ja of nee te vragen, maar om erachter te komen wat ANWB-leden vinden van de verschillende onderdelen van de kilometerprijs.

 

 

 

ANWB-ledenraadpleging

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.