ANWB geeft Victor Veilig cadeau

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De ANWB geeft deze week Victor Veilig-poppen cadeau aan verkeersouders en leerlingen van de basisschool De Piramide in Koog aan de Zaan.

De ANWB riep in november haar leden op hun oude lidmaatschapskaart in te leveren. Meer dan 550.000 leden gaven hieraan gehoor, reden voor de ANWB om aan duizenden verkeersouders een Victor Veilig-pop cadeau te doen.

Victor Veilig vraagt automobilisten voorzichtig te rijden vanwege buitenspelende kinderen. De ANWB vindt het belangrijk dat kinderen veilig buiten kunnen spelen in hun wijk. VVN gaat ervoor zorgen dat deze felgroene, plastic veiligheidspoppen door verkeersouders op plekken kunnen worden neergezet waar ze een bijdrage kunnen leveren aan de verkeersveiligheid van spelende kinderen.

De ANWB wilde met de (terugbreng)-actie een gebaar maken naar haar leden door hen de gelegenheid te bieden de oude kaarten milieuvriendelijk te laten verwerken en om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid.

ANWB Verkeersveiligheidsvisie

Arjel Woudstra, directeur Vereniging van de ANWB bood - geflankeerd door Victor Veilig - haar verkeersveiligheidsvisie aan aan verkeersminister Schultz van Haegen op het NVVC op 19 april jl.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

Victor Veilig op het podium van het NVVC. (Foto: ANWB/AVD)

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Geachte heer, mevrouw,
Velen zaken al gebeld om twee Victor Veilig - poppen te bemachtigen, maar helaas.
Is het mogelijk om via u in bezit te komen van twee Victor Veilig - poppen?
Hoor graag van u?
Met vriendelijke groet.
Kinderopvang Het Beertje BSO Sport & Zo.
A. van der Stappen
t Dorp 153
5384 ME Heesch

Mogelijk vindt u meer informatie over de aanschaf van een Victor Veilig op: https://verkeersmaatje.nl/subsidie-mogelijkheden

 

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.