Alle OV-fietspunten in routeplanner Fietsersbond

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
De
De Fietsersbond heeft alle 222 OV-fietshuurlocaties opgenomen in de digitale routeplanner.

OV-fiets en de Fietsersbond willen met deze samenwerking de fietser optimaal van dienst zijn: OV-fiets verhuurt de fiets en de Fietsersbond zorgt ervoor dat de fietser in een onbekende omgeving eenvoudig de weg kan vinden. Naast het plannen van fietsroutes vanaf OV-fietshuurlocaties, geeft de site ook informatie over over openingstijden en het type locatie van OV-fiets. De planner bevat daarnaast alle informatie voor recreatieve en woon-werkfietsers, zoals veerponteninformatie, bankjes en alle stationsingangen.

 

Fietsrouteplanner
De Fietsrouteplanner bestrijkt bijna heel Nederland. In het najaar worden de drie zuidelijke provincies toegevoegd en met de provincie Groningen is overleg. De Fietsersbond verwacht dat de routeplanner in 2012 een landelijke dekking heeft.

 
Auteur: Joske van Lith

De Fietsersbond heeft alle 222 OV-fietshuurlocaties opgenomen in de digitale routeplanner.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.