Agentschap NL wint Slimmer op weg Award

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Agentschap NL heeft de Slimmer op weg Award gekregen, omdat het slim werken en reizen mogelijk maakt en daarmee bijdraagt aan de bereikbaarheid van de regio Utrecht.

De werkgever biedt maatregelen als keuzevrijheid, flexibele werktijden en de mogelijkheid voor medewerkers om thuis te werken. Agentschap NL wil een autovrije organisatie zijn. Daarom is het kantoor naast station Utrecht CS gevestigd en zijn er geen parkeerplaatsen voor medewerkers, maar krijgen zij een hogere vergoeding voor de fiets en het ov dan voor de auto.

 

250 (middel)grote werkgevers in de provincie Utrecht werden door VNM – slimmer op weg beoordeeld op hun ambities en activiteiten op het gebied van slim werken en reizen. De gemeente Utrecht en Capgemini werden tweede en derde.

  

Winst door slim werken en reizen

Naast een goede bereikbaarheid en luchtkwaliteit in de regio, levert slim werken en reizen bedrijven winst op. Het draagt bij aan hun ambities op het gebied van duurzaamheid, het helpt efficiënt om te gaan met ruimte (werkplekken, parkeerruimte) en zorgt voor vitale en tevreden medewerkers. 

 
Auteur: Joske van Lith

Agentschap NL mocht de Slimmer op weg Award in ontvangst nemen.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.