Afronding iTRACT: ict-project mobiliteit in perifere gebieden

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Op
Op 4 en 5 februari zijn afrondende bijeenkomsten gehouden van het door de EU via INTERREG gefinancieerde project iTRACT.

iTRACT is een project van ruim drie jaar rond slimme ict-oplossingen voor vervoer en mobiliteit in perifere plattelandsgebieden. De projectpartners komen uit Noorwegen, Zweden, UK, Duitsland en Nederland. De Hanze Hogeschool is de leider van het project, de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG is een belangrijke partner. Binnen de Faculteit is prof.dr. Dirk Strijker de trekker. In het kader van de slotmanifestatie is een aantal gasten uitgenodigd: dr. Gary Bosworth van Lincoln University in Engeland, dr. Leanne Townsend van Aberdeen University en dr. Frans Thissen, de plattelandsgeograaf van de Universiteit van Amsterdam.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.