65-plussers adviseren Gelderland over OV-chipkaart

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Ee
Een ‘Expertpanel’ – een groep van twintig 65-plussers - uit Gelderland gaat de provincie adviseren over de OV-chipkaart. Het panel is ingesteld tijdens de lancering van de campagne voor de OV-chipkaartcampagne ‘Nu ook in Gelderland, Overijssel en Flevoland…’.

Op 1 maart start een campagne voor 65-plussers in Gelderland waarbij de provincie 30.000 OV-chipkaarten weggeeft met daarop 10 euro saldo. Het expertpanel adviseert de provincie tot die tijd met als doel de OV-chipkaart te verbeteren of informatie over de kaart voor 65-plussers aan te passen.

Deze campagne is tot stand gekomen in samenwerking met het ministerie van Verkeer en Waterstaat, de provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland, de Stadsregio Arnhem Nijmegen, regio Twente en de  vervoerbedrijven in Oost Nederland (Arriva, Connexxion, Syntus).

Informatie over de actie is vanaf 1 maart via de website van Ervaarhetov.nl.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.