25 maart -1 april: Smart Mobility zien, horen en ervaren

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Op
Op woensdag 25 maart opent de Automotive Week 2015 op de Automotive Campus te Helmond. ‘Smart Mobility on the Road’ is het thema van de week dat de landelijk opschaling van smart mobility markeert.Op de eerste dag van de week vindt de opening plaats van De Innovatiecentrale en Verkeerscentrale Zuid-Nederland van Rijkswaterstaat.

De opening van de Innovatiecentrale en Verkeerscentrale Zuid-Nederland wordt verricht door minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) in aanwezigheid van de Belgische minister Jacqueline Galant, de burgemeester van Helmond Elly Blanksma - van den Heuvel en Magda Kopczynska, Director General of the Directorate General for Mobility and Transport of the European Commission.

 Koploper Smart Mobility

Nederland heeft de ambitie om koploper te zijn op het gebied van smart mobility. Op dit moment worden reeds grootschalige testen uitgevoerd. Tijdens de Automotive Week is het mogelijk om smart mobility-oplossingen te zien, te horen en te ervaren.

Programmaoverzicht

Het programma op www.automotiveweek.nl geeft inzicht in het programma per dag met extra informatie. Per event kan de toegangsprijs verschillen de focus van de verschillende evenementen is de ontwikkeling van nieuwe technologie, toonaangevende concepten en interactie tussen weggebruiker, wegkant en voertuig.

Bekijk hier een impressie van de Automotive Week 2015 >>

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.