Wim Kuijken nog een periode Deltacommissaris

vrijdag 27 januari 2017 Guus Puylaert 0 reacties 33x gelezen

Op voorstel van minister Schultz is Wim Kuijken herbenoemd als Deltacommissaris. De herbenoeming gaat in per 1 februari 2017 en is overeenkomstig de Deltawet bij Koninklijk Besluit bekrachtigd.

Wim Kuijken (midden) blijft aan als Deltacommissaris.

Wim Kuijken (midden) blijft aan als Deltacommissaris.

Ruimtelijk econoom Kuijken werd op 1 februari 2010 als eerste Deltacommissaris benoemd. Als regeringscommissaris is hij verantwoordelijk voor het jaarlijkse nationale Deltaprogramma.

 

Namens het kabinet en andere bestuurlijke partners bewaakt hij de voortgang in het Deltaprogramma. Deze taken en bevoegdheden zijn vastgelegd in de Deltawet.

 

Eerder vervulde Kuijken de functie van Secretaris- Generaal bij de ministeries van Verkeer en Waterstaat, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en van Algemene Zaken.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.