Werkvoorbereider

maandag 14 oktober 2019 105x gelezen

Bedrijf

Vialis

Locatie

Houten

Functieomschrijving

Werkvoorbereider

Herstel- en preventiewerkzaamheden voorbereiden voor verschillende onderhoudscontracten: Dankzij jou zijn de juiste mensen en materialen op tijd op de goede plek. Vialis zoekt een: Werkvoorbereider.

 

 

 

 

 

Jij wil dat het dynamisch verkeersmanagement op snelwegen, de verkeersregelinstallaties op kruispunten en de openbare verlichting in Nederland altijd, en zeker in de spits, optimaal werken. Ook wil je koste wat het kost, storingen voorkomen aan systemen. Dit soort systemen, met onderhoudscontracten bij Vialis, wordt preventief gecheckt zodat ze blijven functioneren. Jij zorgt als werkvoorbereider dat ook alle herstel- en preventiewerkzaamheden worden voorbereid. Dit doe jij zo goed dat de servicetechnicus op locatie de reparatie of het onderhoud probleemloos kan uitvoeren. Er ontgaat jou niks en met jouw vaardigheden om te plannen, regelen en organiseren kun je snel schakelen wanneer dat van je gevraagd wordt.

Profiel kandidaat

Waar jouw uitdaging begint:

Met verschillende en unieke systemen die elk moment storing kunnen geven, kun je deze baan zonder twijfel een uitdaging noemen. Wij dagen jou daarbij uit om de juiste prioriteiten te stellen. Een dag kan rustig beginnen, maar er komen gegarandeerd onverwachte situaties tussendoor en aan jou de taak om dan de juiste afweging te maken. Zonder jou weten de servicetechnici niet wat ze moeten doen, hebben ze niet de juiste spullen en staan ze niet op de juiste plek. Dit kost geld en zorgt dat storingen en reparaties langer duren. Je snapt het, we hebben jou nodig als werkvoorbereider, zeker omdat je sterk bent in het:

 

 • Inplannen van servicetechnici in samenwerking met de planners;

 • Vastleggen van onderaannemers;

 • Maken van rapportages achteraf;

 • Maken van offertes;

 • Administratieve taken, o.a.  voortgang van de werkzaamheden, facturatie;

 • Verwerken van de eisen van de klant.

 • Kortom een duizendpoot.

 

Wat breng jij met je mee?

Jij staat bij vriend en vijand bekend als de béste organisator. In een omgeving waar jij zelfstandig mag werken, voel jij je thuis. Daarnaast zoek je graag de samenwerking op met jouw collega’s. Jij komt met oplossingen die niet voor het oprapen liggen en met jouw communicatieve skills licht je iedereen perfect in. Daarbovenop heb je:

Aanvullende informatie

Wij als Vialis bieden jou:

 • Een passend salaris, afhankelijk van jouw opleidingen en werkervaring;
 • Een laptop en smartphone;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken in overleg;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds PMT;
 • Winstuitkering;
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden in samenwerking met de VolkerWessels Academy.

Contact

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Maak een vliegende start en solliciteer direct via het sollicitatieformulier! Voor meer informatie over werken bij Vialis, ga dan naar www.werkenbijvialis.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij hebben de intentie om deze functie zonder tussenkomst van een bureau in te vullen.

 

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever:

Al bijna honderd jaar is Vialis werkzaam in het domein Infrastructuur en Mobiliteit. Deze omgeving is in de loop van de tijd volledig veranderd. Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen en kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen. Als Vialis ontwikkelen we integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waar we ons bij Vialis hard voor maken. Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring, en vanuit een ketenoverstijgende benadering, lukt het ons om klanten doelgericht en toekomstgericht te adviseren over de complexe vraagstukken waar zij mee kampen.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.