Verkeersregeltechnicus - Royal HaskoningDHV

vrijdag 25 augustus 2017 131x gelezen

Bedrijf

Royal HaskoningDHV

Locatie

Amersfoort

Functieomschrijving

De organisatie

Je bent onderdeel van het team Modellen en Verkeerssystemen dat bestaat uit circa 25 enthousiaste en gedreven collega’s. Behalve experts op ons vakgebied zijn we vooral ook leuke mensen, voor humor en interesse in elkaar is dan ook altijd ruimte. We zijn een sociaal samenhangende groep, ook buiten de reguliere werktijden, en hebben een onderlinge open en eerlijke verstandhouding. Ons team heeft een voor het vakgebied unieke en gelijkwaardige mix van man en vrouw. De leeftijden lopen uiteen van frisse en ongeremde junioren tot ervaren en coachende medioren en senioren.
 
Binnen de unit Transport is ons team het eerste aanspreekpunt voor vraagstukken die te maken hebben met verkeersafwikkeling. We werken op het raakvlak verkeerstechnische systemen en verkeerskunde. Op dit domein behoren wij tot de top van Nederland. Ons team richt zich vooral op verkeerstechnische systemen binnen een stedelijke omgeving. In de transitie van traditionele studies naar realtime voorspellen (short term prediction) zijn wij toonaangevend in Nederland. In het kader van het innovatieve partnership Talking Traffic (een samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven) behoort onze expertise tot de Nederlandse top. Wij werken veel samen met andere disciplines binnen RHDHV in projectteams in integrale verkeerskundige projecten, maar ook voor integrale projecten met andere disciplines als civiele techniek, ruimtelijke ordening en milieu.]

 

De functie

Als verkeersregeltechnicus werk je aan verschillende projecten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de bereikbaarheid en verkeersafwikkeling in voornamelijk stedelijk gebied. Onze regeltechnici houden zich bezig met verkeersystemen van ontwerp, naar het inregelen op straat tot het functioneel beheren van de regelingen. Daarnaast vormen verkeersmodellen (microsimulatie) een belangrijk instrument voor het ontwerp en toetsen van verkeerstechnische oplossingen.
 
Binnen RHDHV werkt een groot team van modelspecialisten en regeltechnici zelfstandig en in teamverband aan uitdagende en complexe verkeersafwikkelingvraagstukken. Jij maakt onderdeel uit van dit dynamische team en door de breedte van het werkveld is het werk afwisselend en uitdagend! 

Profiel kandidaat

- verkeersregeltechnicus;
- innovatief;
- teamspeler;
- klantgericht;
- creatief;
- communicatief.
 
Business Line:Transport & Planning
Standplaats:Amersfoort

 

Het profiel

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een verkeersregeltechnicus op medior niveau met een opleiding op minimaal mbo- en/of hbo-niveau met respectievelijk 5 of 10 jaar ervaring op het domein verkeer en die beschikbaar is voor vier - vijf dagen per week.

 

Specifieke kennis van tools als Cocon/Otto/simulatiepakketten (Aimsun en/of Vissim) dient hierbij aanwezig te zijn. Daarnaast is kennis en kunde vereist op het gebied van het implementeren en inregelen van verkeerlichtenregelingen op straat (Fabrieksafnames (FAT), inbedrijfstelling (SAT) en inregelen en functioneel beheer). Uitgebreidere kennis van regelkundige tools als CCOL, Transyt, bestekken en/of (functionele) vraagspecificaties is een pre.


Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en adviseren. Dit betekent dat je klantvragen (intern en extern) kan interpreteren en de klantvraag kan omzetten naar een gedegen verkeerskundig/regeltechnisch onderzoek. Hierbij is het hebben van de wil en kunde om verkeersproblematiek te kunnen doorgronden van belang.

Aanvullende informatie

Het aanbod
Als het grootste ingenieursbureau van Nederland zijn we innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We beoordelen en belonen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een marktconform pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

Contact

De procedure
Als je nog vragen hebt over deze vacature kan je telefonisch contact opnemen met Bart Humblet. Telefoon: 06- 290 98 214. Reageren op de vacature kan hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld!

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.