Verkeerskundige - gemeente Zuidplas

vrijdag 21 september 2018 112x gelezen

Bedrijf

gemeente Zuidplas

Locatie

Raadhuisplein 1, 2914 KM, Nieuwerkerk aan den IJssel

Functieomschrijving

Voor de afdeling Ruimte van de gemeente Zuidplas zijn wij op zoek naar een:

Verkeerskundige
voor 32 uur per week


Waar ga je werken?
Centraal gelegen in de Randstad biedt de gemeente Zuidplas volop ruimte voor dorps wonen, groen, en recreatie, waarbij de voorzieningen van de omliggende steden goed bereikbaar zijn. De gemeente telt ruim 40.000 inwoners, verdeeld over vier dorpen, twee buurtschappen en een groot buitengebied.

Ons inwoneraantal breidt zich in de komende jaren uit door de realisatie van diverse grote ontwikkelopgaven. Onze organisatie telt 215 fte en is ingedeeld in vijf afdelingen: Bedrijfsvoering, Dienstverlening, Ruimte, Samenleving en Strategie en Beleid. Op de werkvloer heerst een informele sfeer. We zijn een gemeente die in beweging is en door ons formaat worden connecties snel gelegd, ons kent ons dus. Onderlinge communicatie en specialistische kennis is wat ons profileert.


Wat ga je doen?
Binnen het cluster beleid en beheer van de afdeling Ruimte zijn twee beleidsadviseurs werkzaam binnen het vakgebied verkeer en vervoer waarmee je nauw samenwerkt. Jouw takenpakket omvat:

 

  • het in behandeling nemen van klachten en meldingen op verkeersgebied;
  • het adviseren over verkeersmaatregelen en wegafzettingen, APV- en omgevingsvergunningen;
  • het voorbereiden en afhandelen van verkeersbesluiten;
  • adviseren bij bouwinitiatieven en gemeentelijke projecten;
  • het implementeren van het gemeentelijk verkeersbeleid;
  • het bestuur adviseren over verkeersvraagstukken;
  • het bevorderen van de verkeersveiligheid voor langzaam verkeer en verzorgen van verkeerseducatie voor onder meer scholen.

Kortom je bent een goede sparringpartner voor je collega’s en je hebt oog voor de integrale ontwikkeling van de gemeente. We zoeken een veelzijdige verkeerskundige!

Profiel kandidaat

Welke collega zoeken wij?
Als medewerker van de gemeente Zuidplas beschik je over de kernwaarden doelgerichtheid, betrouwbaarheid, aanspreekbaarheid en verbinden. Je bent vernieuwend en wil richting geven aan en meedenken over de veranderingen van morgen en de ontwikkeling waar de organisatie zich in bevindt. Een bijdrage leveren aan een optimale leefomgeving, samen met inwoners en andere stakeholders, geeft je energie. Je bent kwaliteitsbewust, klantgericht, en proactief. Daarnaast ben je communicatief vaardig en vind je het een uitdaging om per situatie het juiste communicatiemiddel en de strategie te bepalen. Uiteraard heb je een relevante mbo-/hbo-opleiding afgerond en ervaring als verkeerskundige.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij je?
Een uitdagende functie in een ambitieuze en bruisende gemeente. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een gezellige werksfeer en ervaren specialisten om van te leren. De functie is gewaardeerd in schaal 9, maximaal € 3.805,- bruto bij een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van één jaar, met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

Contact

Ga jij de uitdaging met ons aan?
Spreekt de functie je aan en voldoe je aan het profiel? Wacht dan niet langer en reageer uiterlijk voor 1 oktober aanstaande via het online sollicitatieformulier. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jacqueline van ‘t Hart, clustermanager Beleid en Beheer. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Elaine Bouwen, HR-adviseur. Beiden zijn telefonisch bereikbaar via (0180) 330 300. Voor meer informatie over de gemeente kan je kijken op www.zuidplas.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.