Verkeerskundige - Gemeente Zevenaar

donderdag 16 februari 2017 541x gelezen

Bedrijf

Gemeente Zevenaar

Locatie

Zevenaar

Functieomschrijving

Voor de dynamische afdeling Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een  

Verkeerskundige, voor 36 uur per week

De gemeente Zevenaar
Wil jij de veranderingen in het verkeer in en rondom Zevenaar in goede banen leiden? Word dan onze nieuwe verkeerskundige. Dan werk je samen met je collega’s binnen de gemeente, de partners in de regio en natuurlijk onze inwoners aan de nieuwe toekomstige verkeersstructuur van Zevenaar. De gemeenteraden van Zevenaar en Rijnwaarden hebben het besluit genomen om te komen tot een gemeentelijke herindeling per 1 januari 2018. De nieuwe gemeente Zevenaar zal bestaan uit ca. 43.000 inwoners. Dit proces is op dit moment in volle gang.

Wie zijn wij?
De afdeling Ontwikkeling wordt op dit moment gevormd door het team Ruimte, het team Samenleving en enkele projectleiders. De gemeente Zevenaar is nog steeds volop in ontwikkeling en staat de komende jaren voor grote ruimtelijke en verkeerskundige veranderingen. De komst van de A15, de verplaatsing van de aansluiting op de A12 en diverse aanpassingen aan en rond het spoor zorgen voor grootschalige infrastructurele wijzigingen binnen Zevenaar.

Op het gebied van bedrijvigheid is een regionaal bedrijventerrein van ca. 90 hectare in ontwikkeling en worden bestaande bedrijventerreinen geherstructureerd. Daarnaast worden er enkele woningbouwlocaties ontwikkeld. De ontwikkelingen kennen onderlinge raakvlakken en daarmee biedt de gemeente Zevenaar een interessant werkpakket.

Wat houdt de functie in?
Als verkeerskundige beoordeel je de effectiviteit en efficiency van het bestaande verkeers- en vervoersbeleid, draag je verbetervoorstellen aan en vertaal je ontwikkelingen naar nieuw beleid. Je vertegenwoordigt de gemeente in regionaal verband en zorgt dat het belang van de gemeente wordt vertaald in het regionaal beleid op middellange en lange termijn.
Ook het in regionaal verband sturen en coördineren van de doorstroming op het regionaal en gemeentelijke hoofwegennet behoort tot jouw taken. Tevens lever je verkeerskundige input in bouwplannen en grote ontwikkelingsprojecten en bij onderhoud- en reconstructie-werkzaamheden.

Profiel kandidaat

  • Wie zoeken we?

  • We zoeken een enthousiaste en creatieve teamwerker met minimaal een afgeronde verkeerskundige HBO opleiding en up to date kennis van de actuele ontwikkelingen op het gebied verkeerskunde.

  • Je hebt ruime jaren ervaring in een soortgelijke functie.

  • Je hebt gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen en beschikt over een analytisch vermogen.

  • Gezien de aard van de werkzaamheden communiceer je helder, heb je een pro-actieve houding en ben je initiatiefrijk.

  • In teamverband ben je een samenwerker die het verkeerskundig belang nastreeft en de gezamenlijke belangen niet uit het oog verliest.

  • Samenwerken, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. We vinden het belangrijk dat je deze onderschrijft en uitdraagt.

Aanvullende informatie

Wat bieden we?
We bieden je een uitdagende baan binnen een organisatie die in ontwikkeling is.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.121,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek.

De gemeente Zevenaar biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals studiefaciliteiten, flexibele werktijden, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en een individueel keuzebudget (IKB).

Contact

Solliciteren?
Word je enthousiast en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan voor 6 maart 2017 per mail naar solliciteren@zevenaar.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern tegelijk opengesteld.

Dit betekent dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat voorgaat op andere kandidaten.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Dit is een geautomatiseerd verstuurd bericht.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.