Verkeerskundige - Gemeente Ede

dinsdag 7 februari 2017 389x gelezen

Bedrijf

Gemeente Ede

Locatie

Ede

Functieomschrijving

Verkeerskundige
32 uur per week

De gemeente Ede
Ede kiest voor food. In een jonge, groene stad van ontmoeten en verbinden. De gemeente Ede, nu 110.000 inwoners, blijft groeien. Stad en organisatie zijn volop in ontwikkeling. Het World Food Center, de Kennisas Ede-Wageningen, de nieuwe woon-, werk- en leefwijk Veluwse Poort en een nieuw intercitystation Ede-Wageningen maken van Ede een dynamische en ambitieuze stad. De gemeente Ede is een groene en sociaal sterke stad. Midden in het land, midden in de topregio Food Valley. Dit vraagt om resultaatgerichte mensen met visie en passie, die de strategische ambities van de gemeente Ede samen met bewoners, bedrijven en bestuur realiseren. Voor meer informatie zie World Food Center Food Valley en Kennisas.

De functie

De afdeling
Binnen de gemeente Ede is de afdeling Beleid, Infrastructuur en Milieu verantwoordelijk voor het maken van beleid op gebied van specialistische vakgebieden zoals verkeer, groen- en wegenonderhoud, geluid, bodem, energie/klimaat, water en riolering. Daarnaast adviseren de adviseurs van deze afdeling over visies, ruimtelijke projecten en plannen ten behoeve van de ruimtelijke inrichting, de woon-, werk- en leefomgeving en vormgeving van Ede. De afdeling Beleid Infrastructuur en Milieu heeft circa 25 medewerkers. Binnen de afdeling ga je onderdeel uitmaken van een team van 8 verkeerskundigen en verkeersplanologen.

Voor de versterking van de afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren
Verkeerskundige (32 uur per week)

Profiel kandidaat

Je bent een ervaren verkeerskundige met minimaal drie jaar ervaring met verkeerskundige advisering in gebiedsontwikkelingsprojecten.

Je hebt ervaring als projectleider met het managen van verkeersprojecten, zoals het herinrichten van wegen en kruispunten en de aanleg van fietspaden.

Je bent in staat om verkeerskundige vraagstukken te analyseren en te vertalen naar concrete maatregelen.

Je beschikt over aantoonbare ervaring met het beoordelen van verkeerskundige ontwerpen en het realiseren van infrastructurele projecten.

Je bent gewend om in een bestuurlijke omgeving te werken. Je bent in staat om draagvlak voor jouw oplossingen te vinden bij collegae, bewoners en andere partners.

Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau.

Je bent vernieuwend en creatief in je oplossingen en goed in staat om risico’s in te schatten en belangen af te wegen.

Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op je vakgebied en hebt een uitstekend gevoel voor politieke, bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen.

Je bent extern gericht en bezit overtuigingskracht en ondernemingszin. Bovendien ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en beschik je over communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Aanvullende informatie

Het aanbod

Je werkterrein is qua oppervlakte één van de grootste gemeenten van Nederland. Al meer dan 110.000 mensen hebben Ede ontdekt als ideale woonomgeving.
Ede heeft potentie en ons bestuur heeft haar ambities neergelegd in de Visie Ede 2025.

Je krijgt een functie in een plezierige en dynamische werkomgeving. Daarbij kun je rekenen op je overige collega’s van de afdeling Beleid Infrastructuur en Milieu. Voor deze functie bieden wij je een salaris van maximaal € 4.121,- bruto per maand (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Uiteraard hebben wij een pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

 

Contact

Reageren
Ben jij geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde functie? Reageer dan vóór 1 maart 2017.

Reageren kan alleen via de solliciteer button en via de eigen website. Te laat binnengekomen reacties of op een andere manier ingediende sollicitaties worden niet in de procedure meegenomen. Je motivatie kun je richten aan Harriette Campen, afdelingsmanager Beleid, Infrastructuur en Milieu.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Pierre Leenaerts, verkeersplanoloog bij de afdeling Beleid Infrastructuur en Milieu, via telefoon 0318-680455 of e-mail pierre.leenaerts@ede.nl.

Als je meer wilt weten over de procedure, dan kun je bellen met Antoinette Sobels, adviseur P&O, telefoonnummer 0318-680186.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op woensdag 8 maart 2017.

Deze functie staat gelijktijdig intern en extern uit. Kandidaten vanuit de gemeente Ede en de aangesloten Food Valley-gemeenten, die voldoen aan de gestelde criteria hebben voorrang op overige kandidaten.

Algemene informatie
De gemeente Ede zet in op diversiteit; niet alleen op het gebied van geslacht, afkomst, geaardheid of leeftijd, maar ook op het gebied van talenten, kennis en vaardigheden. We geloven dat deze diversiteit ons in staat stelt onze maatschappelijke opgaven en uitdagingen aan te gaan. We werken daarom aan een cultuur waarin iedereen zich betrokken voelt. Meer weten? Klik dan hier

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

 

 

    

 

 

http://www.connexys.nl/edesite/page.html?p_sfw_id=802&adv_adv_id=22661&adv_taal=1&p_taal=1&adv_pub_id=1#boven

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.