Verkeerskundig ontwerper - Royal HaskoningDHV

vrijdag 25 augustus 2017 204x gelezen

Bedrijf

Royal HaskoningDHV

Locatie

Amersfoort

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende, creatieve verkeerskundig ontwerper met een eigen visie? Heb jij ervaring met de geldende richtlijnen en professionele tekenprogramma’s en weet jij deze te vertalen naar een verkeersveilige oplossing? Heb jij een eigen netwerk waar je werk uit kunt halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 
Business Line:Transport & Planning
Standplaats:

Amersfoort

 

De functie

Jouw focus zal liggen op het zelfstandig opstellen van verkeerskundige schetsontwerpen en voorlopig ontwerpen van infrastructuur binnen en buiten de bebouwde kom. Werken in het buitenland kan ook onderdeel uitmaken van deze taken.

In het opstellen van schetsontwerpen ga je verschillende varianten afwegen op basis van inpassing en verkeersveiligheid. Over deze oplossingen ga je de klant – voornamelijk gemeenten en provincies - adviseren en ondersteunen. Verder werk je veel in teamverband. Je hebt namelijk collega-ontwerpers waar je mee kunt klankborden en ruim 100 mobiliteitscollega’s in het land waar je mee gaat samenwerken.
 
Je beschikt over een eigen netwerk en bent in staat om hieruit werk te genereren voor jezelf en jouw collega’s.

Profiel kandidaat

Het profiel

Jij voelt je thuis in een omgeving met collega specialisten waarin je kunt klankborden en werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Vanwege het feit dat je in een multidisciplinaire omgeving werkt, heb je affiniteit met de andere takken van mobiliteit, zoals dynamisch verkeersmanagement, verkeersregelinstallaties en modellen. Verder krijg je energie van het organiseren en beheren van projecten in zowel de aansturing, het financiële resultaat, als het verkrijgen van meerwerk.
 
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring en kunt zelfstandig een verkeerskundig ontwerp opstellen, op SO en VO-niveau met als basis de toepassing van de vigerende richtlijnen.
 
Verder herken je jezelf in het volgende:

 

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting verkeerskunde of civiele techniek met aanvullende opleidingen op het gebied van de verkeerskunde;
  • Je hebt een ruime ervaring met de professionele softwareprogramma’s zoals Autocad en/of MicroStation en Autoturn;
  • Je beschikt over een eigen extern netwerk en kunt hier ook werk uithalen voor zowel jezelf als je collega ontwerpers;
  • Affiniteit met klantcontacten, relatiebeheer, signaleren van kansen bij klanten;
  • Kennis van politieke organisaties (overheid) is een pre;
  • Je kunt flexibel schakelen tussen werkzaamheden vanuit meerdere kantoren van RHDHV (focus op Amersfoort, Nijmegen en Rotterdam).

Aanvullende informatie

De organisatie
Royal HaskoningDHV is sinds 1881 een onafhankelijk, internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau. Onze circa 6.500 professionals in meer dan 150 landen leveren diensten op het gebied van energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritiem, mijnbouw, stedelijk en landelijk gebied, transport en water in meer.

In de businessunit Transport en Planning werken binnen de adviesgroep Transport ca. 100 experts en consultants aan de mobiliteit binnen en buiten Nederland.  

 

Het aanbod
Als het grootste advies- en ingenieursbureau van Nederland zijn we innovatief, maar ook realistisch. Perfectionistisch, maar ook daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We beoordelen en belonen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een marktconform pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

Contact

De procedure

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij meer weten over wat deze stap voor jouw ontwikkeling kan betekenen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!
 

Als je nog vragen hebt over de functie, neem dan contact op met Amber van Tatenhove, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 462 831 49.

Acquisitie op deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld!

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.