Verkeerskundig ontwerper - gemeente Rotterdam

dinsdag 6 maart 2018 281x gelezen

Bedrijf

Gemeente Rotterdam

Locatie

Rotterdam

Functieomschrijving

Help jij mee om het Rotterdamse verkeer in goede banen te leiden?

 

De functie van verkeerskundige

Rotterdam is altijd in beweging en er is altijd beweging in Rotterdam. Als het daarbij gaat om verkeer, dan is ons doel dat zo goed mogelijk te laten doorstromen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat verkeer en vervoer optimaal worden ingepast in de structuur van de stad? Dat is jouw taak als verkeerskundige. Je werkt aan verkeerskundige opdrachten waarbij je gebiedskennis koppelt aan vakinhoudelijke ontwerpkennis. Je weet jouw werk zowel schriftelijk als verbeeldend uitstekend te presenteren en legt verbindingen met andere disciplines en sectoren.

 

Dat doe je door deel te nemen aan verschillende overleggen, zowel intern als met belangenorganisaties en niet te vergeten met de Rotterdammers voor wie je dit allemaal doet. Behalve dat je prima ontwerpwerk levert, draag je ook bij aan de ontwikkeling van het vak door het instrueren, begeleiden en coachen van de assistent-ontwerpers. Rotterdam is geen gemakkelijke stad, maar als jij op zoek bent naar een pittige baan waar je zichtbaar resultaat kunt boeken, dan is de functie van verkeerskundige echt iets voor jou.

Profiel kandidaat

Vraag en aanbod

Je solliciteert bij Rotterdam, dus met jouw pro-actieve (en ondernemende) instelling zit het wel goed. Bovendien weet je wat je kunt, dus je werkt zelfstandig en weet daarin ook creatief te zijn. Door jouw flexibele instelling en gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen weet je resultaten te bereiken. Daarnaast beschik je over:

  • een hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding of opleidingen,
  • een jaar of twee ervaring in het vakgebied,
  • technische tekenvaardigheden om schetsmatig ontwerpend onderzoek te doen.

 

Wij bieden je de kans om hoogwaardige verkeerskundige ervaring op te doen in een stad waar de uitdagingen voor het oprapen liggen. Daarnaast krijg je:

  • een salaris van maximaal € 4.225,- (schaal 10) bruto per maand,
  • een leerzame functie met een projectaanstelling voor twee jaar,
  • goede arbeidsvoorwaarden, die je zelf voor een groot deel kunt bepalen.

Aanvullende informatie

Het cluster Stadsontwikkeling

De medewerkers van het cluster Stadsontwikkeling geven letterlijk vorm aan Rotterdam. Van investeringen in woonwijken, bedrijfsgebouwen en de wereldberoemde havens tot een efficiënt verkeersbeleid binnen een duurzame infrastructuur. De afdeling Verkeer en Vervoer van Stadsontwikkeling staat voor een duurzaam bereikbare stad Rotterdam. De afdeling houdt zich bezig met de verkeersinfrastructuur, zowel in fysieke zin als waar het gaat om het gebruik. Samen met publieke en private partners bouwt Stadsontwikkeling aan een stad met een sterke economie waar het aantrekkelijk wonen en verblijven is.

 

Over de organisatie

Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

 

Rotterdam. Make it happen.

Contact

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Tijs Overbeek, ‎teamleider Verkeer en Vervoer, op telefoonnummer 06-10943463. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Gavir Breidel, recruiter, te bereiken via tel. 06-18190973.

 

Solliciteren

De vacature loopt tot en met 16 maart. Kandidaten kunnen reageren via de website van de gemeente Rotterdam.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.