Twee ambitieuze adviseurs op de thema’s stedelijke bereikbaarheid, infrastructuur en smart mobility - Studio Bereikbaar

maandag 15 mei 2017 464x gelezen

Bedrijf

Studio Bereikbaar

Locatie

Rotterdam

Functieomschrijving

 

 

Vanwege het succes van ons bedrijf zijn wij op zoek naar:

 

 twee ambitieuze adviseurs op de thema’s (stedelijke) bereikbaarheid, infrastructuur en smart mobility

 

We zijn op zoek naar een ervaren adviseur en een junior adviseur.

 

Studio Bereikbaar bestaat uit een team van 10 adviseurs. Het team is in hoge mate zelfsturend. Vanaf je start bij Studio Bereikbaar draai je vol mee in projecten in een verantwoordelijke rol. Je werkt veel op projectlocaties, samen met opdrachtgevers of in integrale teams. Je doet mee en beslist mee in de dagelijkse bedrijfsvoering.
We dagen je vanaf je start uit je snel verder te ontwikkelen, zowel in projecten als binnen het bedrijf.

 

Studio Bereikbaar

We adviseren over strategische (stedelijke) bereikbaarheidsvragen en werken aan de grootste infraprojecten van Nederland. We lopen voorop in ons vakgebied en adviseren over nieuwe vervoerswijzen, nieuwe samenwerkingen en nieuwe aanpakken. We werken veel en intensief samen aan integrale complexe projecten, in consortia en samenwerkingen met aannemers, stedenbouwkundigen, procesmanagers en economen.

 

Voorbeelden van onderdelen in onze huidige projecten zijn: programmamanagement stedelijke bereikbaarheid Amsterdam, beleidsevaluatie smart mobility, aannemersprojecten (aanbesteding, tender en/of uitvoering van infrastructuur), mobiliteitsmanagement, track & trace m.b.v. smartphonedata en MIRT-onderzoeken.

 

We ontwikkelen en innoveren voortdurend. In onze projecten maar ook in ons onderzoek. We ontwikkelen zelf concepten, algoritmen en tools om bereikbaarheid beter te doorgronden en verkeerskundige data slim te analyseren en te presenteren.

Profiel kandidaat

Algemeen profiel

 • Inhoudelijke betrokken, creatief en vernieuwende houding.
 • Je hebt een intrinsieke motivatie om Nederland mooier en beter te maken en een visie welke rol bereikbaarheid daarin vervult.
 • Je bent creatief, analytisch sterk en werkt graag aan vernieuwing. Motivatie en creativiteit zet je in om in resultaten binnen bepalende projecten.
 • Jij wilt het verschil maken.

 

Adviesvaardigheden

 • Je bent communicatief sterk en vindt samenwerken leuk om te doen. Dagelijks werken op andere locaties in wisselende rollen en teams spreekt je aan.
 • Naast de inhoud ben je geïnteresseerd in hoe mensen, processen en organisaties werken en je wilt daar verder in groeien.

 

Verkeerskundige (WO) achtergrond of ervaring in dit domein

 • Je hebt een WO-opleiding in de richting van verkeer, vervoer of een aanverwante ruimtelijke discipline.
 • Je behoort in je opleiding of werk tot de ambitieuze top.
 • Affiniteit met data is een pre.

 

Zelfsturend team

 •  Je bent proactief en vindt het leuk om je bijdrage te leveren aan het runnen van de organisatie van Studio Bereikbaar.

 

Profiel ervaren adviseur

 • Naast het algemene profiel verwachten we van onze ervaren adviseur dat je trekker bent / belangrijk bepalende rol hebt binnen projecten, waaronder bij strategische bereikbaarheidsvragen.
 • Je hebt een actieve rol in acquisitie.
 • Daarnaast denk je mee in welke richting Studio Bereikbaar zich ontwikkelt en welke innovatie daarbij hoort.
 • Je gebruikt je netwerk en creativiteit om goede stappen voor Studio Bereikbaar te creëren.

 

Profiel junior adviseur

 • Naast het algemene profiel van verwachten we dat onze starter initiatiefrijk en leergierig is.
 • Je bent niet bang om fouten te maken en vindt het leuk om contact te hebben met klanten.

Aanvullende informatie

Ons aanbod

We hebben een uitgebreide toelichting van Studio Bereikbaar en de vacatures op onze website staan: www.studiobereikbaar.nl/vacatures

Contact

Spreekt de functie je aan en pas je in ons profiel, stuur dan je CV met motivatie per mail naar info@studiobereikbaar.nl.

 

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie krijgen, neem dan telefonisch contact met Loes Noom op 06 – 4241 8481 of kijk op onze website www.studiobereikbaar.nl. Graag ontvangen we je reactie uiterlijk 15 juni 2017.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.