Training ‘De Stoep’ | 29 maart 2018

vrijdag 23 februari 2018 20x gelezen

De inrichting van de stoep bepaalt de ruimte op straat die mensen hebben om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken of juist te ontlopen. Het is een overgangszone tussen het privé-huis en de publieke buitenruimte. Een harde scheiding zorgt voor gesloten gordijnen, een zachte scheiding middels een klein voortuintje zorgt voor contact. En een te grote voortuin voor een hoge heg, waarachter mensen zich verschuilen.

Datum

29 maart 2018

Locatie

volgt

Organisatie

STIPO en Acquire Publishing

Tijdens de training maakt men kennis met theorie rond de Stoep en de praktische invullingen hiervan in de praktijk. Van portiekflat, binnenstadsstraat, bloemkoolwijk en stedelijke stadswijk woonwijk.

 

Gratis boek voor deelnemers

In het boek De Stoep (t.w.v. € 29,95) zijn de vele wetmatigheden en inzichten rond interactie in, wat we noemen, de hybride zone bijeengebracht. Inmiddels heeft het boek zijn weg gevonden naar vele honderden lezers die het met plezier hebben gelezen én toepassen. Deze training is een van de trainingen die door STIPO en Acquire Publishing dit jaar onder de naam 'Betere Steden' georganiseerd wordt. Ga voor meer informatie naar: www.beteresteden.nl

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.