Technisch medewerker INFRA - gemeente Almere

woensdag 30 mei 2018 170x gelezen

Bedrijf

Gemeente Almere

Locatie

Almere

Functieomschrijving

 

 

 

Technisch medewerker INFRA

0,8 - 1,0 fte | Max. € 46.500

 

De functie:

We zijn op zoek naar een technicus die adviezen uitbrengt, plannen voorbereid en toetst  binnen het werkgebied wegbeheer (o.a. asfalt, elementenverharding en verkeerskunde). Het gaat hierbij om gemiddeld complexe vraagstukken met betrekking tot het ontwerpen van nieuwe werken, het uitwerken en ondersteunen van beleid en het uitvoeren van het jaarprogramma Beheer en Onderhoud en Projecten Groot Onderhoud en Vervanging.

 

Als technicus ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerpen en controleren van infrastructurele systemen. Je adviseert op alle vlakken binnen het werkgebied Wegbeheer. Daarnaast verricht je ondersteunende technische taken zoals het beheren en analyseren van (meet)data en het begeleiden en adviseren betreffende alle wegbeheer- en verkeerskundige werkzaamheden. Je maakt en beoordeelt (werk)plannen, regelt inspecties, adviseert maatregelen, denkt mee in de communicatie rondom de realisatie en behandelt meldingen en klachten. Je volgt de ontwikkelingen op het vakgebied en op het gebied van automatisering.

 

De werkomgeving:

Het team Stedelijke Beheersystemen maakt onderdeel uit van de afdeling Advies en Ingenieurs Bureau. De kerntaak van Stedelijke beheersystemen is de zorg van het beheer en doorontwikkeling en vernieuwing van de kapitaalgoederen in de stad. Het team is inhoudelijk verantwoordelijk voor de (technische) programmering in de stad. Dit gaat in gezamenlijkheid met het team Gebieden en onder procesmatige aansturing vanuit het team Strategie, Beleid & Programmering. Tevens stuurt dit team de stedelijke (technische) uitvoeringstaken van de stad aan en is het verantwoordelijk voor de stedelijke programmering over de gebieden heen. De vakgroep Wegen en Constructies houdt zich actief bezig met de verbetering van werkprocessen en innovaties in het vakgebied, in samenwerking met collega gemeentes en landelijke netwerken.

 

Het team bestaat uit circa 45 fte: technisch beheeradviseurs, adviseurs, technici, specialisten, kantonniers en ondersteuning.

Profiel kandidaat

Wie ben je?

Je hebt een Hbo-opleiding bijvoorbeeld richting civiele techniek of verkeersmanagement en werkervaring als technicus op het gebied van Infrastructuur. Het verdiepen van vraagstukken en oplossen van problemen zie je als een uitdaging. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je bent ondernemend, denkt innovatief en acteert klant- en resultaatgericht. Je hebt affiniteit met automatisering en geografische informatiesystemen.

Aanvullende informatie

Het aanbod:

Wat we je bieden is een verantwoordelijke, veelzijdige en uitdagende baan met de nodige persoonlijke ontplooiingskansen.

Wij investeren graag in je professionele ontwikkeling. En dat in een dynamische organisatie en snel groeiende, grote gemeente.

 

Je salaris bedraagt voor deze functie - afhankelijk van opleiding en ervaring - max. € 3.805,- bruto per maand (schaal 9), bij een 36-urige werkweek. Daarnaast kent de gemeente Almere uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vrij besteedbaar budget van 17.05% bovenop je salaris.

 

Je bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw budget, inclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering, besteedt. En een ruime reiskostenvergoeding. 

Contact

Informeren of solliciteren?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Kees-Jan de Vries, telefoon 06-30363083.

 

Je sollicitatie op vacaturenummer 2018.078 ontvangen we uiterlijk donderdag 21 juni via dit digitale sollicitatieformulier

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.