Teamleider Vaarwegen en Installaties - provincie Overijssel

dinsdag 18 april 2017 79x gelezen

Bedrijf

Provincie Overijssel

Locatie

Zwolle

Functieomschrijving

 

Ben jij geïnteresseerd in infrastructuur en in mensen en kijk je graag over grenzen heen? Houd jij de ontwikkelingen niet alleen bij, maar wil je ook graag in de voorhoede lopen? Ben jij sociaal betrokken, en kun je ook doorpakken om maatschappelijke doelen gerealiseerd te krijgen?

 

Dan is de functie van teamleider Vaarwegen en Installaties misschien iets voor jou!

 

Provincie Overijssel heeft voor haar locatie in Zwolle een vacature voor een

 

Teamleider Vaarwegen en Installaties

 

Wat ga je doen als Teamleider?

Het team Vaarwegen en Installaties (ca. 30 medewerkers) zorgt ervoor dat de provinciale wateren (waaronder die in het prachtige Nationaal Park  Weerribben-Wieden) goed bevaarbaar blijven voor plezier- én beroepsvaart. En dat bruggen en sluizen bediend en in goede staat gehouden worden, zodat de bereikbaarheid via onze wateren gegarandeerd is. Vaarweggebruikers blijken zeer tevreden over het werk van de provincie.

 

Je geeft leiding aan een team met zeer ervaren mensen. Het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving maakt het zeer dynamisch en afwisselend.

Profiel kandidaat

Wat breng jij mee?

  • Je bent analytisch sterk, en hebt een academische opleiding afgerond. Je bent samenwerkingsgericht en hebt een goed ontwikkeld gevoel voor veiligheid en verantwoordelijkheid.
  • Je bent een goede spreker én schrijver, beweegt je soepel op de werkvloer én op strategisch niveau.
  • Je hebt affiniteit met leidinggeven (ervaring is een pré) en met duurzaamheid (circulaire economie, energietransitie en dergelijke).
  • Je begrijpt hoe een provinciale organisatie werkt.
  • Kennis van asset management is een pré (Overijssel is ISO55001-gecertificeerd).

Aanvullende informatie

Provincie Overijssel biedt

Jij krijgt voor deze functie - afhankelijk van je ervaring - een salaris van minimaal € 3.626,37 en maximaal € 5.180,53 (schaal 12) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - wanneer en waarvoor je het budget inzet.

 

Provincie Overijssel draagt als enige provincie het keurmerk Investors in People. Jouw talenten en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je takenpakket stemmen we zo veel mogelijk af op jouw talenten. Ook zijn er veel mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar je kunt flexwerken.

 

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen. De eenheid Wegen en Kanalen heeft binnen de provincie Overijssel de zorg voor de provinciale infrastructuur.

 

De eenheid is verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, waterwegen en de objecten die daaraan gerelateerd zijn zoals bruggen en sluizen. De eenheid zorgt er voor dat de benodigde infrastructurele voorzieningen worden gerealiseerd en dat het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd (in eigen beheer of via uitbesteding aan derden). De eenheid bestaat uit de volgende teams: Investeringen, Assetmanagement en Bodemsanering, Programmamanagement, Ontwikkeling en Expertise, Vaarwegbeheer&Installaties en Wegbeheer&Verkeer.

Contact

Meer informatie

Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Lindy Molenkamp, hoofd eenheid Wegen en Kanalen op 038 - 499 70 04 of e-mail L.Molenkamp@overijssel.nl.

 

 

Solliciteren op de functie van Teamleider

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie vóór 27 april 2017 achter op onze sollicitatiepagina

 

Voor in je agenda

4 mei 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken

9 mei 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken, beide in Zwolle

 

Procedure

Tijdens de selectie zal je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Een eventueel assessment vindt uiterlijk twee weken na de tweede gespreksronde plaats.

 

Deze vacature  wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid gaan interne kandidaten voor externe kandidaten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Teamleider, Leidinggeven, Leidinggevend, Leidinggevende, Overheid, Provincie Overijssel

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.