Senior onderzoeker mobiliteit

vrijdag 29 maart 2019 362x gelezen

Bedrijf

Vervoerregio Amsterdam

Locatie

Amsterdam

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als senior onderzoeker mobiliteit ben je onderdeel van het team Kennis & Onderzoek. Dit team ondersteunt andere teams binnen de Vervoerregio bij het opstellen, uitvoeren, monitoren en evalueren van de doelstellingen en ambities van de Vervoerregio Amsterdam. Concreet voor jou houdt dit in dat je hier als volgt een bijdrage aan levert:


 

Je schat vooraf in wat het effect is van bepaalde maatregelen rondom mobiliteitsvraagstukken. En je evalueert de daadwerkelijke effecten gedurende het project en vervolgens evalueer je deze.

Bij ontwikkeling van nieuw beleid geef je gevraagd en ongevraagd advies en stuur je ook, indien nodig, bij. Vanuit de organisatie kunnen ook vragen, wensen en behoeften komen. Deze breng jij in kaart en die vertaal je naar concrete projecten en onderzoeken voor je teamleden.


Je stuurt binnen de lopende projecten en onderzoeken op het proces. Verloopt dit conform afspraak en voldoet het aan de verwachtingen?
Vanuit jouw vakgebied zorg je ervoor dat je kennis en je netwerk actueel is. Externe ontwikkelingen deel je in je team en je weet de vertaalslag te maken naar kansen voor de Vervoerregio.


Tot slot geef je functioneel leiding aan de projectmedewerkers. Je bent een vraagbaak, coach en laat ze door “learning on the job” ontwikkelen.

 

Profiel kandidaat

 

Wat breng je mee?
Om deze functie goed uit te kunnen oefenen heb jij Hbo/wo werk- en denkniveau in de richting van bijvoorbeeld verkeer & vervoer, mobiliteit en/of ruimtelijke ontwikkeling. Je deinst niet terug voor het trekken van grote en complexe projecten en werkt graag resultaatgericht. Je hebt aantoonbare ervaring met het behandelen van vraagstukken op het gebied van monitoring & evaluatie en de daarbij behorende methoden en technieken. Om bestuurlijke processen te begrijpen is het een pré als je al eerder hebt gewerkt binnen een overheidsorganisatie. Je beschikt over een netwerk met relevante kennisinstituten en onderzoeksbureaus.

Omdat je te maken hebt met meerdere belangen in de organisatie is het belangrijk dat je hiermee om kunt gaan en bestuurlijk sensitief bent. Dit vraagt soms ook om flexibiliteit. Er lopen meerdere projecten tegelijkertijd dus het is belangrijk dat je goed overzicht kunt bewaren en enigszins stressbestendig bent.

Met andere woorden: Ben jij een zelfstandige ervaren projectleider en een expert op het gebied van mobiliteitsonderzoek met een breed netwerk in de onderzoekswereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanvullende informatie

Wij bieden
Wij bieden jou een zelfstandige en uitdagende functie binnen een klein, dynamisch en slagvaardig team met veel contacten op verschillende niveaus. De werksfeer kenmerkt zich door ruimte voor eigen initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Collega’s onderling werken nauw samen en zijn behulpzaam naar elkaar. Het betreft een tijdelijke functie in dienst bij de Vervoerregio.


Uiteraard hoort er bij de functie ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Salaris tussen €3348,- en €5520
 • Een individueel keuze budget van 17,05%
 • Een volledige vergoeding van je GVB- en/of een 2e klas NS-abonnement;
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij het ABP;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering waarvan de Vervoerregio 50% vergoedt;
 • Een IPhone en IPad;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Jaarlijkse team- en organisatie uitjes en een actieve sportkalender;
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, dus investeren wij in interne en externe opleidingen.
 • Ruimte en vrijheid om regie te pakken in je werk;
 • Dagelijks vers fruit en goede koffie en thee faciliteiten;
 • De werklocatie is hartje centrum Amsterdam.

Contact

Hoe nu verder?
Ben je enthousiast geworden? Wil je graag solliciteren?
Stuur je cv en motivatie ter attentie van Marjolijn van den Aardweg naar hrm@vervoerregio.nl voor 1 mei.

 

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Suzanne Kieft, teammanager Kennis & Onderzoek, telefoon 06-31924101.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.