Senior Developer Airport Parking - Amsterdam Airport Schiphol

vrijdag 16 juni 2017 213x gelezen

Bedrijf

Amsterdam Airport Schiphol

Locatie

Schiphol

Functieomschrijving

Schiphol Group. A world of opportunities.

Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthavenondernemingen ter wereld zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport.

 

Senior Developer Airport Parking

Fulltime | Schiphol

 

Jouw werkomgeving

De Senior Developer Airport Parking werkt in het Project, Asset & ICT Managementteam die binnen Schiphol Parking & Mobility Services verantwoordelijk is voor het ondersteunen van het proces van parkerende klanten met innovatieve en betrouwbare systemen, installaties, terreinen en gebouwen. Schiphol Parking & Mobility Services is de officiële aanbieder van mobiliteitsoplossingen op Amsterdam Airport Schiphol en biedt een mix van diverse commerciële parkeerproducten voor zowel zakelijke passagiers als vakantiegangers, zoals Schiphol Smart Parking en Schiphol Valet Parking.

 

Jouw gateway naar succes

Schiphol Parking zit in een bijzondere fase. De luchthaven groeit hard en zo ook de vraag naar mobiliteitsoplossingen. De komende jaren krijgen we te maken met een aantal grote verbouwingen en wijzigingen in de parkeercapaciteit. Er komen vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en digitale mobiliteitsoplossingen op ons af. Jij bent de stuwende kracht in deze transitie. Jij maakt de concrete slag naar nieuwe innovatieve producten door kansen en ideeën te toetsen op technische en operationele haalbaarheid en een positieve businesscase. Hierbij werk je nauw samen met de collega’s van Landside Access, Real Estate, het interne projectenbureau PLUS en IT en Assetmanagement. Maar ook met onze businesspartners van PCH en D&B (operatie) en de autoverhuurders.

 

Unieke dynamiek

Parkeren lijkt aan de buitenkant misschien eenvoudig, maar nieuwe collega’s worden snel gegrepen door de unieke dynamiek van dit commerciële bedrijf binnen de luchthaven. Met eigen garages en systemen, een eigen productportfolio, duizenden echte klanten, pittige concurrentie, een eigen webshop en een intensieve operatie. Nooit klaar en altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing, waarbij we samen met onze businesspartners bijdragen aan de financiële en kwalitatieve ambities van Amsterdam Airport Schiphol.

 

Jij komt te werken in een jong en dynamisch team van 25 mensen die dagelijks werken aan het realiseren van een consistente customer journey waarbij we ons richten op 9+ klantervaringen, Schiphol bereikbaar houden en op klinkende financiële resultaten.  Naast het Project, Asset en ICT Management Team bestaat Schiphol Parking & Mobility Services ook uit een team Marketing & Sales en een Product & Contract Managementteam. We werken nauw met elkaar samen om onze klantbelofte te kunnen borgen binnen alle (bereikbaarheids)projecten die op stapel staan voor de luchthaven.

 

Parkeer jij jezelf hier?

Heb jij ervaring met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en heb je een achtergrond in Technische Bedrijfskunde of Bouwkunde? Zit je hoofd vol ideeën over hoe Schiphol de mobiliteit als geen ander kan organiseren? Ben je een expert in het overzien van complexe projecten en vind je met je voeten in de klei geen probleem? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Senior Developer Airport Parking!

Profiel kandidaat

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van parkeercapaciteit voor de midden- en lange termijn en voor het realiseren van nieuwe producten en diensten die bijdragen aan de mobiliteitsdoelstellingen. Je neemt hierin de nieuwste ontwikkelingen mee en bent in staat out-of-the-box-oplossingen te bedenken. Je vertegenwoordigt Schiphol Parking in Schipholbrede ruimtelijke ontwikkelingsvraagstukken en je neemt deel aan strategische projecten en pilots. Je initieert en coördineert waar nodig marktonderzoek en je neemt op zowel strategisch als tactisch niveau besluiten.

 

Het profiel

Je hebt een afgeronde wo-opleiding richting Techniek of Bedrijfskunde met tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Je bent in staat complexe processen te overzien en hebt ervaring met projectmatig werken, bij voorkeur volgens de Prince2-methodiek. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je weet te verbinden. Je hebt kennis van logistieke processen en hebt affiniteit met commercie. Je bent analytisch sterk, hebt inlevingsvermogen en kunt goed samenwerken. Ten slotte is de competentie resultaatgericht op jou van toepassing.

Aanvullende informatie

Het aanbod

Werken bij Schiphol Group betekent dat je onderdeel bent van een toonaangevend luchthavenbedrijf. Je komt terecht in een inspirerende en uitdagende omgeving waarin volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Schiphol Group hecht veel waarde aan energieke, gemotiveerde medewerkers. Je kunt dan ook rekenen op goede faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling, een gezonde privé/werk-balans met mogelijkheden om jezelf vitaal te houden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je de kans om in een inspirerende werkomgeving samen te werken aan unieke projecten met collega’s die trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s preferred airport.

Contact

Interesse?

Ben jij die hoogvlieger? Solliciteer dan direct online via de sollicitatiebutton voor 31 juli.

 

Heb je nog inhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Siard Hovenkamp, Manager Projects, Assets en ICT via hovenkamp_s@schiphol.nl.

 

Heb je vragen over het proces neem dan contact op met onze Recruiter, Gretsen de Jong via gretsen.de.jong@schiphol.nl.

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Acquisitie op vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.