Senior Beleidsadviseur Verkeers Mobiliteit

woensdag 10 april 2019 279x gelezen

Bedrijf

Gemeente Gorinchem

Locatie

Gorinchem

Functieomschrijving

Wij zoeken vandaag voor het Gorinchem van morgen een

 

Senior Beleidsadviseur Verkeers Mobiliteit

36 uur | Gorinchem

 

die de uitdaging aangaat om met ons innovatieve oplossingen te vinden voor onze mobiliteitsvraagstukken.

 

 

De vraagstukken

Wij kennen belangrijke mobiliteitsvraagstukken zoals bijvoorbeeld: de capaciteitsuitbreiding van de A27 en A15, de verkeersdoorstroming binnen onze gemeente, het parkeerbeleid en de fietsveilige vesting. Hiervoor is een brede innovatieve mobiliteitsvisie nodig. Jij bent de trekker om te komen tot deze mobiliteitsvisie en in afstemming met de collega's verantwoordelijk voor de verdere invulling en uitwerking van onderdelen daaruit.

 

De organisatie

De organisatie van de gemeente Gorinchem is volop in ontwikkeling. Dit jaar wordt een reorganisatie doorgevoerd waarbij de medewerkers meer verantwoordelijkheid krijgen. Op deze wijze, i.c.m. een cultuurtraject, ontstaan er aantrekkelijke functies in een dynamische omgeving waarin je volop mogelijkheden krijgt aan belangrijke veelzijdige projecten mee te werken.

 

De medewerker

Wij werken met onze medewerkers aan een positieve, proactieve en professionele organisatie. Met de kernwaarden 'vertrouwen' en 'verantwoordelijkheid' bouwen wij aan een werkomgeving waarin we de verantwoordelijkheid voelen en nemen, waarin vakoverstijgende samenwerking vanzelfsprekend is en waarin er vertrouwen is zowel intern als ook van de stad in ons. Denken in kansen en het goede doen waarbij fouten maken moet kunnen. Daarvoor zijn de kernvaardigheden 'klantgerichtheid', 'dialoog voeren' en 'feedback geven' van belang. Hierop gaan we gericht inzetten met behulp van gerichte training en opleiding. Uitgroeien tot een Gorinchemse mogelijkmaker!

Profiel kandidaat

 

Wij vragen van je

  • Strategisch denken in mogelijkheden
  • Een afgeronde opleiding voor Verkeer en mobiliteit op minimaal HBO-niveau
  • Ruime ervaring in het vakgebied verkeer en mobiliteit
  • Ruime ervaring in een bestuurlijke en politieke omgeving.
  • Adviesvaardigheid, een flexibele werkhouding, oplossend vermogen en initiatief.
  • Uitstekende contactuele- en redactionele vaardigheden.

 

Aanvullende informatie

Wij bieden je

Deze functie biedt de mogelijkheid om je kennis en ervaring te benutten maar ook uit te breiden voor een reeks complexe mobiliteitsvraagstukken in een mooie stad.

Je krijgt een aanstelling voor bepaalde tijd voor een jaar, waarbij je na dat jaar bij goed functioneren een aanstelling voor onbepaalde tijd krijgt.

 

Bij deze functie hoort een salaris van maximaal € 5.520,= bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

 

Verder kennen wij flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden, persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en het Individueel Keuze Budget van 17,05% op jaarbasis (eindejaarsuitkering/ vakantietoelage, levensloopbijdrage, verlof). Maar meer nog bieden wij je een uitdagende functie in een mooie historische vestingstad waar veel te doen is.

Contact

Informatie

Nadere informatie over de functie kan worden opgevraagd bij Jaap Oudeman, teamleider team Openbare ruimte en team Voorbereiding & toezicht, telefoonnummer 0643121505. Heb je andere vragen dan kun je contact opnemen met Sonja Sterk, adviseur P&O, telefoonnummer 0183-659273.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden, stuur dan je brief en CV vóór 30 april 2019 door te klikken op de sollicitatiebutton.

Om in dienst te treden bij de gemeente Gorinchem is een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Senior Beleidsadviseur Verkeers Mobiliteit, Beleidsadviseur, Verkeer, Mobiliteit, Gemeente, Vacature Gorinchem, Verkeer en Mobiliteit

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.