Realtime data toepassen bij infrastructurele vraagstukken

dinsdag 1 mei 2018 Guus Puylaert 0 reacties 295x gelezen

Royal HaskoningDHV gaat een partnership aan met data-intelligence-scale-up HAL24K. Het bedrijf gelooft in het toepassen van data-analyse en machine learning-oplossingen voor infrastructurele vraagstukken.

RHDHV heeft veel kennis opgedaan wat betreft de gebouwde omgeving. HAL24K levert operationele en voorspellende informatiestromen. Door dit alles te combineren, zijn beide bedrijven in staat om datagestuurde oplossingen voor de gebouwde omgeving te realiseren.

Erik Oostwegel, CEO van Royal Haskoning, is erg enthousiast over het toepassen van digitale innovaties in bestaande markten. De beide partners werken samen aan oplossingen op het gebied van smart cities en smart infrastructure, met een initiële focus op klanten in verkeer, waterbeheer, havens en luchthavens.

De bedrijfsprocessen willen de bedrijven verder optimaliseren met behulp van machine learning en artificial intelligence, die realtime inspelen op de gebruikers. Een geautomatiseerd verkeersmanagementsysteem kan bijvoorbeeld helpen in het terugdringen van de files.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.