Rayonmanager - Triflex

woensdag 29 november 2017 99x gelezen

Bedrijf

Triflex

Locatie

Zwolle

Functieomschrijving

Bij Triflex bieden we oplossingen voor elk oppervlak. Of het nu gaat om het afdichten van daken, het beschermen van parkeergarages, het markeren van wegen of het coaten van een galerij. We blinken er in uit. En om dat nog beter te doen, hebben we een ijzersterke Rayonmanager voor het groene hart nodig. Nieuwsgierig? Even verder lezen.

 

Als Rayonmanager (40 p/wk) zie jij kansen voor de marktsegmenten parkeren, balkons en galerijen. Jij onderhoudt de contacten met (potentiële) klanten en applicateurs om zo nieuwe projecten binnen te halen én te begeleiden.

Je stelt verkoopplannen op, voert acquisitie en onderhoudt klantrelaties. Maar bij Triflex ben je als Rayonmanager alles behalve een harde verkoper. Je bent een gesprekspartner. Het gaat om jóuw kennis en kunde waarmee jij de klant als geen ander kunt adviseren.

Tijdens een salestraject ben jij als begeleider hét aanspreekpunt voor collega’s. En je zit vol ideeën om nieuwe activiteiten voor relaties te initiëren. Om daarbij in te spelen op actualiteiten, vind je het leuk om de marktontwikkelingen in de gaten te houden.

 

Kern/doel van de functie
Binnen je rayon (het Groene Hart) ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten voor het marktsegment Parkeren, balkons en galerijen.

Profiel kandidaat

Activiteiten

  • Onderhouden van contacten met (potentiële) relaties om nieuwe projecten binnen te halen en te begeleiden.

  • Opstellen van een verkoopplan

  • Voeren van acquisitie

  • Maken van afspraken met bestaande en potentiele relaties

  • Opstellen/uitwerken van offertes en adviezen

  • Begeleiden van het salestraject tijdens een project

  • Bijhouden van ontwikkelingen in de markt

  • Initiëren van activiteiten voor relaties

Aanvullende informatie

Jouw team
Ons team bestaat stuk voor stuk uit professionals met passie voor het vak. Samen gaan we elke dag voor het optimale resultaat voor de klant. Natuurlijk ook met een onderling grapje hier en daar. Want plezier in het werk vinden we minstens zo belangrijk.

Contact

Enthousiast geworden?

En kun je niet wachten om aan de slag te gaan als onze nieuwe Rayonmanager? Mail dan je CV en motivatie naar vacature@triflex.nl.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl of bel naar 038 460 20 50.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.