Rayoninspecteur Twente - provincie Overijssel

dinsdag 16 mei 2017 128x gelezen

Bedrijf

Provincie Overijssel

Locatie

Zwolle

Functieomschrijving

 

 

Provincie Overijssel heeft voor haar locatie in Zwolle een vacature voor een

 

Rayoninspecteur Twente

 

Ben jij communicatief sterk, ben je samenwerkingsgericht en heb je affiniteit met wegen en verkeer? Dan is de dynamische functie van rayoninspecteur iets voor jou!

 

Je bent een belangrijke speler in de regio Twente als het gaat om het beheer en onderhoud van de provinciale wegen. Je voelt je verantwoordelijk voor de veiligheid en doorstroming op de provinciale weg, vanuit die betrokkenheid voer je inspecties uit op de wegen en hou je toezicht.

 

Omdat je makkelijk contact maakt sta je in verbinding met inwoners die vragen of klachten hebben. Dit verbinden doe je ook intern. Je hebt een goed contact met je collega’s op het rayon en met collega’s van andere teams waar je mee samenwerkt om tot goede oplossingen te komen.

 

Dat je goed overweg kunt met computers is belangrijk voor de functie. Je bent goed in het verwerken van gegevens en bent in staat om van hieruit mee te denken het werk steeds efficiënter in te richten.

 

Wij zoeken een veelzijdige collega, die verantwoordelijkheid en collegialiteit als belangrijkste kenmerken heeft. Je bent samen met de rayonploeg verantwoordelijk voor de dagelijkse beheertaken op de provinciale wegen in Twente.

 

Elke dag is anders. Je moet snel kunnen anticiperen op knelpunten voor een veilige doorstroming op de weg. Omdat jij namens de provincie de oren en ogen op de weg bent, lever je input voor projecten, vergunningen en beleid. De ontwikkelingen in de mobiliteit gaan snel, dus jij bent in staat om mee te denken en bewegen in de veranderingen.

 

Wat ga je doen als Rayoninspecteur?

  • Je voert inspecties uit en verwerkt de verzamelde data in informatiesystemen;
  • Je houdt toezicht op de uitvoering van onderhoud en nutsbedrijven;
  • Je handelt klachten en meldingen af van gebruikers en aanwonenden;
  • Je adviseert over vergunningen en beheer- en verkeersaspecten in projecten;
  • Op basis van een bindingsrooster ben je inzetbaar bij gladheidbestrijding en ongevallen.

Profiel kandidaat

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een diploma op MBO-4 niveau, bij voorkeur richting weg- en waterbouw, GWW of verwante opleiding;
  • Je bent flexibel, proactief, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit;
  • Je bent gewend om zelfstandig te opereren, maar je bent ook een teamspeler met oog voor gezamenlijk resultaat;
  • Je woont in Zuid- of Oost-Twente (regio Haaksbergen/Hengelo/Enschede/Oldenzaal/Losser).

Aanvullende informatie

Provincie Overijssel biedt

Jij krijgt voor deze functie - afhankelijk van je ervaring - een salaris van maximaal € 2.680,- bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - wanneer en waarvoor je het budget inzet.

 

Provincie Overijssel draagt als enige provincie het keurmerk Investors in People. Jouw talenten en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je takenpakket stemmen we zo veel mogelijk af op jouw talenten. Ook zijn er veel mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar je kunt flexwerken.

 

Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Contact

Solliciteren op de functie van Rayoninspecteur

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 28 mei 2017 via onze sollicitatiepagina

 

Voor in je agenda

7 juni 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken

15 juni 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken

19 en 21 juni 2017: overige sollicitatiegesprekken, alle gesprekken in Zwolle

 

Procedure

Tijdens de selectie zal je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen via het contactformulier.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.