Projectmanager Civiel - TU Delft

vrijdag 21 juli 2017 156x gelezen

Bedrijf

TU Delft

Locatie

Delft

Functieomschrijving

 

Vacature: Projectmanager Civiel bij de TU Delft

 

Faculteit/afdeling Facilitair Management & Vastgoed

Niveau WO

Functie omvang 38 uur (1,0 FTE)

Contractduur 1 jaar met uitzicht op verlenging

Salaris Min € 3.475,- Max € 4.757,-

 

Facilitair Management & Vastgoed

De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Facilitair Management & Vastgoed (FMVG) ondersteunt hierin. FMVG ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt alle facilitaire diensten op de campus. FMVG is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud, Campus Facility Management en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.

 

FMVG streeft ernaar om, voor de universitaire gemeenschap, een aangename studie-, onderzoeks- en werkomgeving te creëren op een zogenaamde "Living Campus." Hier draagt de afdeling Projecten actief aan bij.

 

De afdeling Projecten

FMVG realiseert op de campus een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten ten behoeve van het onderzoek, onderwijs en ondersteunende functies.

Wanneer de scope van deze projecten door de afdeling Vastgoedontwikkeling is vastgelegd, worden de projecten overgedragen aan de afdeling Projecten. Wij zijn hierbij eindverantwoordelijk voor de ontwerp-, bouwvoorbereiding-, uitvoering- en nazorgfase van het project. In de initiatief- en definitiefase zijn we ook reeds betrokken en leveren we onze input.

 

Functiebeschrijving

In een internationaal georiënteerde, technisch wetenschappelijke omgeving als TU Delft, waar ruim 5000 collega’s en 22.000 studenten afhankelijk zijn van functionerende openbare ruimten en ondergrondse infrastuur is elk project dynamisch. In de functie van projectmanager Civiel werk je in de jonge en professionele werkomgeving. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het binnen de kaders van vastgestelde projectdefinities voorbereiden, aansturen, realiseren en opleveren van diverse civiele projecten op de campus.

 

Je bent het eerste aanspreekpunt en geeft gedurende de doorlooptijd van het project functioneel leiding aan de interne en externe medewerkers die binnen het project ingezet worden.

 

Een overzicht van je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden vind je hieronder:

 

  • In overleg met belanghebbende adviseren van de projectorganisatie vanaf de initiatief of definitiefase;
  • In overleg met belanghebbende coördineren en aansturen van de projectorganisatie vanaf de ontwerpfase;
  • Projecten beheersen op basis van de GOTIK-R aspecten;
  • Projecten sturen op proces, voortgang en budget. Daarbij richten op transparantie, vastleggen en tijdig opschakelen;
  • Opstellen van de vereiste projectdocumenten, actueel houden van het projectdossier;
  • Contracteren van adviseurs en uitvoerende partijen binnen de aanbestedings- en mandaat-regelingen van de TUD;
  • Afstemming met gebruikers en stakeholders in de omgeving;
  • Bewaken en waarborgen van de kwaliteit en voortgang van de ontwerp- en uitvoeringswerkzaamheden;
  • Naar gelang projectgrootte operationeel leiding geven aan een junior projectmanager;
  • Verantwoordelijk voor overdracht naar beheerders.  

Profiel kandidaat

Functie-eisen

Herken je jezelf in onderstaand profiel en voldoe je aan de functie-eisen, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren:

 

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectmanager in de civiele techniek en/of de openbare ruimte. Kennis van projectmanagement en hiervoor gangbare methodieken is noodzakelijk. Je herkent jezelf in onze kernwoorden, bent een verbinder, bent zelfstandig, hebt plan- en organisatievermogen en overtuigingskracht, stuurt op resultaat en handelt kostenbewust.

 

Je koppelt de technische inhoud en het resultaat aan empatisch vermogen, omgevingsbewustzijn en organisatiesensitiviteit. Je bent leergierig en ziet veranderingen als een uitdaging. Verder ben je in staat om meerdere projecten tegelijkertijd uit te voeren.

 

De TU Delft is een internationale universiteit. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engels.

Aanvullende informatie

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 (met een maximum van € 4.757,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling).

 

TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden, jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage.

 

Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Contact

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Menno van de Velde, Teamleider Civiel, e-mail: m.w.vandevelde@tudelft.nl, tel:

06-41657864.

 

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl

 

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je voor 31 augustus richten aan dhr. M.W. van de Velde via de sollicitatiepagina (po.ud@tudelft.nl) onder vermelding van vacaturenummer: AT/UD/FMVG/2017-18.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.