Projectleider Software Development - InTraffic

donderdag 23 maart 2017 79x gelezen

Bedrijf

InTraffic

Locatie

Nieuwegein

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Projectleider in software development en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil jij deel uitmaken van een organisatie die continu in beweging is en werkzaam zijn binnen een team met bevlogen technische IT-professionals in Verkeer en Vervoer? Welkom bij InTraffic!

 

 

Dit is InTraffic

InTraffic adviseert over en ontwikkelt, beheert en onderhoudt informatiesystemen voor mobiliteit. Als specialist in multimodaal verkeer en vervoer zet InTraffic haar kennis en ervaring in voor het hele traject van systeemontwikkeling en -onderhoud. Het betreft applicaties voor gerenommeerde partijen als ProRail, NS, Rijkswaterstaat, RET, 9292, Arriva en diverse gemeenten en provincies. InTraffic heeft een voortrekkersrol als het gaat om innovatieve projecten zoals de invoering van de ov-chipkaart en de realisatie van Reizigersinformatiesystemen.

Profiel kandidaat

Dit is de rol

Als Projectleider Software Development ben je verantwoordelijk voor het binnen tijd en budget afronden van projecten bij een van onze opdrachtgevers. Je zorgt tevens voor de correcte bemensing en de benutting van de afgesproken SLA’s. Bij de start van een project ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van jouw projectteam.

 

Je zorgt voor een prettige werksfeer binnen je team. Vanzelfsprekend zorg jij als Projectleider Software Development voor een optimaal projectresultaat. Hierbij heb je continu oog voor zowel de mensen, de processen als de technologie en weeg je voortdurend de belangen af van de klant, InTraffic en de medewerkers binnen jouw projectteam.

 

Naast de reeds lopende business heeft de Projectmanager Software Development ook oog voor het creëren van nieuwe business bij de klant. Dit doe je bijvoorbeeld door kansen te signaleren in de vorm van nieuwe of aanverwante projecten. Door een sterk partnership op te bouwen met de interne stakeholders bij onze klant, blijf je als Projectleider Software Development op de hoogte van wat er speelt en hoe de projecten- en aanbestedingskalender er uit ziet. Je gaat proactief aan de slag met de hieruit voortvloeiende Bids/Tenders en weet je de klant ervan te overtuigen dat ze kunnen bouwen op InTraffic als specialist.

 

Dit neem je mee

  • Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in een technische richting zoals (technische) informatica, industriële automatisering, technische bedrijfskunde of electrotechniek;
  • Ongeveer 10 jaar ervaring als projectleider of projectmanager in bedrijfskritische regie/fixed-price IT-projecten;
  • Je beschikt over technische kennis op het gebied van software development;
  • Je hebt een commerciële drive. De mix tussen commercie en projecten is voor jou een mooie combinatie om het maximale uit jezelf te halen;
  • Bij voorkeur heb je ervaring in technische automatisering maar in ieder geval heb je affiniteit met de sector Verkeer en Vervoer;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt geen moeite met complexe, politiek gevoelige klantomgevingen en je brengt je eigen organisatie graag een stap verder.

Aanvullende informatie

Dit biedt InTraffic

InTraffic biedt jou een carrière bij dé specialist in technische automatisering in de sector Verkeer & Vervoer. De medewerkers van InTraffic werken met trots aan inspirerende opdrachten die bijdragen aan het verder ontwikkelen van hun talenten. Samenwerking en collegialiteit zijn vanzelfsprekend, net als openheid en wederzijds respect. InTraffic ziet zijn mensen als meer dan werknemer en investeert daar ook in, wat maakt dat we een interessante werkgever zijn voor bevlogen technische IT-professionals.

Contact

Interesse?

Voor nadere informatie over de rol van Projectleider Software Development kun je contact opnemen met Simone van Onck via 06-46241476. Ben jij de kandidaat die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan snel je CV en motivatie achter via de sollicitatiebutton.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.