Overheden roepen op tot veiliger wegwerken

vrijdag 2 februari 2018 Guus Puylaert 0 reacties 85x gelezen

Veertig procent van de wegwerkers voelen zich niet veilig tijdens het werk aan auto(snel)wegen. Daarom roepen de drie noordelijke provincies, Rijkswaterstaat, de politie en het Openbaar Ministerie bedrijven op om meer aandacht te besteden aan veiligheid bij het werk.

Onder het motto ‘Samen wegwerken’ zijn de overheden, samen met brancheorganisaties Bouwend Nederland, MKB INFRA, CUMELA Nederland en TLN, aanwezig op de Infrarelatiedagen voor de grond-, weg- en waterbouw, die van 6 tot en met 8 februari plaatsvinden in Hardenberg. De campagne ‘Samen wegwerken’ richt zich daarom op wegwerkers, weggebruikers én wegbeheerders.

Bezoekers van de Infrarelatiedagen krijgen bij de stand van ‘Samen wegwerken’ meer informatie en handige tips over veiligheid bij wegwerkzaamheden. Ook kunnen ze campagnemateriaal bestellen, dat ze in hun bedrijf kunnen gebruiken om aandacht te vragen voor veiligheid. De beurs is van dinsdag tot en met donderdag open van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Meer informatie over Samen wegwerken vindt u op www.samenwegwerken.nl of op de Facebookpagina. Wilt u meer informatie over de Infrarelatiedagen? Kijk dan op www.evenementenhal.nl/infra.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.