Ontwerper Verkeersregelinstallaties Houten

maandag 12 november 2018 144x gelezen

Bedrijf

Vialis

Locatie

Houten

Functieomschrijving

De N18 van Groenlo naar Enschede is een groot project waarvoor wij het ontwerp maakten van de openbare verlichting, de verkeersregelinstallaties en lokale filebeveiliging. Iedereen in de regio heeft het erover. Wil jij ook dat er over jouw ontwerpen wordt gepraat? Niet alleen zorg je dan voor gespreksstof, ook geef je invulling aan diverse vragen, vanuit de organisatie en daarbuiten, als het gaat om ontwerp en realisatie. Vialis ontwerpt, produceert en ontwikkelt op het gebied van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. We hebben alles onder 1 dak en door een breed scala aan diverse projecten word jij elke keer weer uitgedaagd.

Profiel kandidaat

Waar jouw uitdaging begint:

Creativiteit en innovatie combineren, daar ligt jouw uitdaging. Je werkt tenders en projecten uit op het gebied van verkeersregelinstallaties. Daarbij houd jij je bezig met het interpreteren van eisen die de opdrachtgever stelt aan een project. Jij kijkt hoe je een vraagstuk kunt vertalen naar een praktische situatie die realiseerbaar is en hoe je daar innovativiteit in kunt implementeren. Wij hebben jou nodig om de projecten van de grond te krijgen, want jij bent de spil in de projecten van Vialis. Als er bij jou iets misgaat, brengt dit de oplevering in gevaar. Natuurlijk gebeurt dat niet, want jij hebt de touwtjes voor jezelf strak in handen bij het:

 • Analyseren van eisen van opdrachtgevers
 • Opstellen van ontwerpnota’s. 
 • Produceren van installatietekeningen. 
 • Opstellen en begeleiden verkeerskundig proces en ontwerp verkeersregelinstallaties. 
 • Verifiëren van het ontwerp. Je kijkt of alles op het ontwerp ook voldoet aan de eisen van de opdrachtgever.

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever:
Al bijna 100 jaar is Vialis werkzaam in het domein Infrastructuur en Mobiliteit. Deze omgeving is sindsdien volledig veranderd. Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen en kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen. Als Vialis ontwikkelen we integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waarvoor we ons bij Vialis hardmaken. Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring lukt het ons om klanten doelgericht en toekomstgericht te adviseren over de complexe vraagstukken waarmee zij zitten.

Aanvullende informatie

Wij als Vialis bieden jou:
Houten, dat is de locatie waar jij het merendeel van de tijd werkt, naast het feit dat je soms op locatie bent. Jouw bureau staat voor jou klaar vlakbij de A27 en is daarnaast goed de bereiken met het ov of een ov-fiets. Samen met 3 directe collega’s sla jij de handen ineen voor het beste resultaat. We helpen elkaar als dat nodig is en zijn open naar elkaar. Het kan zijn dat je een project doet met 3 à 4 ontwerpers, maar bij grotere projecten kunnen ook 125 mensen betrokken zijn. Binnen het team werken we samenwerkingsgericht. Je krijgt de vrijheid om een project in te vullen zoals jij denkt dat nodig is. Uiteraard kom je ons basisprincipe ‘afspraak is afspraak’ na.

 • Een salaris van € 2.400 tot € 4.300 (afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring)
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken
 • Laptop en smartphone
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds PMT
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden, onder meer in samenwerking met de VolkerWessels Academy
 • Een winstuitkering

Wat breng jij met je mee?
Of jij passie hebt voor het vakgebied hoeven wij niet te vragen; dat spreekt voor zich en blijkt uit alles. Jouw gedrevenheid en creativiteit zijn terug te zien in al je ontwerpen. Ook je accurate en nauwkeurige werkwijze zien wij in jouw werk en je kunt goed projectmatig werken. Zowel zelfstandig als in teamverband lever jij uitstekend werk af. Daarbovenop heb je:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur door een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek en/of civiele techniek
 • 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • ervaring met CAD-programmatuur

Contact

Geïnteresseerd?


Solliciteer dan online

 

Wil je eerst nog wat meer informatie? Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je ook contact opnemen met Loes van Rijn, Recruiter via 06 – 50 03 54 09 en Loes.van.Rijn@vialis.nl 

Voor meer informatie over werken bij Vialis, kijk op https://www.vialis.nl/nl/werken-bij

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij hebben de intentie om deze functie zonder tussenkomst van een bureau in te vullen.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.