NVVC zoekt verkeersveiligheidsambassadeur

dinsdag 27 februari 2018 Guus Puylaert 0 reacties 117x gelezen

Tijdens het Nationaal VerkeersVeiligheids Congres (NVVC), op 26 april in Amersfoort, wordt de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2018 uitgereikt. De winnaar mag zich een jaar lang Ambassadeur voor verkeersveiligheid noemen. Wilt u aanspraak maken op deze titel? Stuur uw idee dan vóór 15 maart in.

De best beoordeelde inzending wint de Nationale Verkeersveiligheids Prijs 2018. De inzender mag zich een jaar ambassadeur voor verkeersveiligheid noemen en wordt onder meer geïnterviewd voor de papieren versie van Verkeerskunde. Ook mag de winnaar inbreng leveren voor een Kenniscafé bij SWOV; meepraten bij een bijeenkomst in het kader van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid en meedenken over één van de activiteiten van ANWB.

Iedereen kan meedoen
Of u nou bij een overheid werkt, als burger bij verkeersveiligheidsinitiatieven betrokken bent, of als uw bedrijf een verkeersveiligheidsoplossing heeft ontwikkeld. Iedereen die verkeersveiligheid een warm hart toedraagt, mag een idee inzenden.

Inzenden
U mag uw inzending kort en wervend omschrijven en motiveren. Daarnaast willen we graag beeldmateriaal ontvangen in de vorm van een filmpje van maximaal 3 minuten of maximaal 10 foto’s. U kunt dit insturen tot en met 15 maart.

Daarna hoort u of uw bijdrage is geplaatst op de website van het NVVC. Websitebezoekers kunnen tot 15 april stemmen op hun favoriete bijdrage. De drie meest populaire bijdragen mogen op het NVVC op 26 april een centrale pitch houden.

Klik hier om uw bijdrage in te zenden.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.