Noord-Holland investeert in wandelroutes

vrijdag 1 december 2017 Laura Vliek 0 reacties 45x gelezen

De provincie Noord-Holland gaat het wandelnetwerk met 2000 kilometer uitbreiden. Ook wordt de bestaande infrastructuur verbeterd met onder andere bewegwijzering. De provincie trekt hiervoor een miljoen euro uit.

“We gaan bestaande routes en paden optimaliseren. Op lang nog niet alle plekken is bijvoorbeeld bewegwijzering aanwezig, terwijl dit cruciaal is voor een toegankelijk voetgangersnetwerk”, vertelt provinciewoordvoerder Harriet Wijker.

 

Door de landerijen

Het netwerk wordt daarbij ook uitgebreid door bijvoorbeeld wandelpaden achter boerderijen te optimaliseren. “Hierbij zal goed overleg plaatsvinden met de boeren, om overeenstemming te bereiken. Het mooie landschap van buitenaf is ook een kenmerk van het wandelnetwerk in Noord-Holland en daarmee is het een uitgelezen kans om de wandelaars dit stukje Noord-Holland te laten ervaren”, besluit Wijker.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.