Waterschap Scheldestromen organiseert klimaatavond met KNMI

woensdag 6 februari 2019
timer 1 min
Op dinsdag 19 februari organiseert waterschap Scheldestromen in samenwerking met het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) een klimaatavond. De bijeenkomst van het KNMI is voor iedere Zeeuw gratis toegankelijk.

Lid dagelijks bestuur Gert van Kralingen: “Met kerntaken als droge voeten en voldoende water in de sloot, is klimaat de rode draad in het beleid en handelen van het waterschap. Klimaatbestendig, dat is de uitdaging en ons doel! De experts van het KNMI laten de weersveranderingen in Zeeland zien. Terugkijkend naar het verleden, maar natuurlijk ook vooruitkijkend naar de toekomst. Die informatie is voor iedereen van belang om in te kunnen spelen op de gevolgen van klimaatverandering.”

 
Opgeven

Vanwege een beperkt aantal beschikbare plaatsen is aanmelding voor de bijeenkomst per e-mail noodzakelijk viaklimaatavond@scheldestromen.nl. Dinsdag 19 februari 2019, 19.30 – 21.30 uur (start programma 19.45 uur) kantoor waterschap Scheldestromen, Kanaalweg 1, 4337 PA Middelburg.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.