Waterschap Scheldestromen organiseert klimaatavond met KNMI

woensdag 6 februari 2019 Jan Willem Kerssies 19x gelezen

Op dinsdag 19 februari organiseert waterschap Scheldestromen in samenwerking met het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) een klimaatavond. De bijeenkomst van het KNMI is voor iedere Zeeuw gratis toegankelijk.

Lid dagelijks bestuur Gert van Kralingen: “Met kerntaken als droge voeten en voldoende water in de sloot, is klimaat de rode draad in het beleid en handelen van het waterschap. Klimaatbestendig, dat is de uitdaging en ons doel! De experts van het KNMI laten de weersveranderingen in Zeeland zien. Terugkijkend naar het verleden, maar natuurlijk ook vooruitkijkend naar de toekomst. Die informatie is voor iedereen van belang om in te kunnen spelen op de gevolgen van klimaatverandering.”

 
Opgeven

Vanwege een beperkt aantal beschikbare plaatsen is aanmelding voor de bijeenkomst per e-mail noodzakelijk viaklimaatavond@scheldestromen.nl. Dinsdag 19 februari 2019, 19.30 – 21.30 uur (start programma 19.45 uur) kantoor waterschap Scheldestromen, Kanaalweg 1, 4337 PA Middelburg.

De wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Verkeerskunde en ontvang wekelijks het laatste nieuws in uw inbox.

Meer nieuws

Artikelen 10 tot 10 van 10

1 2 3 4

  • Platform Ruimte voor Lopen in opstartfase Platform Ruimte voor Lopen in opstartfase Eind dit jaar gaat het Platform Ruimte voor Lopen officieel van start. Vorig jaar heeft de regiegroep van het initiatief ‘Ruimte voor Lopen’ een goede basis gelegd voor dit... 8 februari Redactie

Artikelen 10 tot 10 van 10

1 2 3 4

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.