SWOV introduceert PedBikePlanner-tool

donderdag 2 mei 2019
timer 1 min
Op 8-9 mei vindt in Brussel de afsluitende bijeenkomst plaats van het project ISAAC. In dit project is een interactieve website ontwikkeld waarmee lokale, regionale en nationale beleidsmakers inzicht kunnen krijgen in de effecten van maatregelen die fietsen en wandelen bevorderen ten koste van autogebruik.

SWOV heeft voor dit project met name gekeken naar de verkeersveiligheidseffecten van alle modaliteitswisselingen. Daarover is informatie opgenomen in de binnen dit project ontwikkelde tool, de PedBikePlanner.


PedBikePlanner
De PedBikePlanner biedt op maat gemaakte aanbevelingen voor het stimuleren van wandelen en fietsen in de stad. Daarnaast fungeert het als een database met compacte en gebruikersvriendelijke informatie over de verwachte effecten van meer dan 50 maatregelen om het lopen en fietsen te stimuleren voor mobiliteit en verkeersveiligheid.

Lees hier meer over het project.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.