Pier Eringa gaat van ProRail naar Transdev

woensdag 19 juni 2019
timer 1 min
Eringa is op dit moment nog topman bij ProRail, maar zal per 1 september aan de slag gaan bij TransDev, het moederbedrijf van Connexxion, Hermes en het Witte Kruis.

“Met Pier hebben we een man met een enorm breed netwerk en veel kennis over het openbaar vervoer en publieke domein aangetrokken. We hebben volop vertrouwen dat we onder zijn leiding onze ambitieuze doelen op het gebied van de operatie, innovatie en klantgerichtheid realiseren.”, aldus Christian Schreyer, CEO en President van Transdev Noord- en Centraal- Europa.

Eringa: “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier en trots gewerkt bij ProRail. Met deze overstap ga ik er alles aan doen om de positie van het internationale mobiliteitsbedrijf Transdev in Nederland verder te verstevigen. Transdev heeft dagelijks impact op de mobiliteit van vele gebruikers. Bovendien maakt de organisatie echt het verschil voor de samenleving dankzij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Zero Emissie en Mobility as a Service. Daarom is dit voor mij een geweldige transfer!”

Pier Eringa

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.