Mobycon People verder als Mobypeople

donderdag 14 maart 2019 Marcel Slofstra 99x gelezen

Vanaf vandaag gaat Mobycon People verder onder de naam Mobypeople. Deze naam geeft het bedrijf een sterkere eigen identiteit en maakt een duidelijker onderscheid ten opzichte van zusterorganisatie Mobycon.

Mobypeople is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. En die groei vraagt om een betere positionering.

“Onze mensen leveren een frisse blik in de teams bij hun opdrachtgever,” zegt Harald Faber, directeur van Mobypeople. “We vonden het tijd om dat meer uit te dragen, dus zijn aan de slag gegaan met onze marketingstrategie. Gaandeweg bleek ook dat de bestaande naam niet helemaal meer voldeed.”


Onderscheid duidelijker
Met de nieuwe naam Mobypeople onderscheidt het bedrijf zich beter van zusterorganisatie Mobycon. Waar Mobycon advieswerk levert, draagt Mobypeople zorg voor het werven, binden en boeien van vakspecialisten op locatie. In naam wordt het onderscheid met Mobycon duidelijker, maar de band blijft bestaan. “We zijn juist erg trots op die samenwerking,” zegt Faber.

“Het verschil tussen de nieuwe en oude naam is niet zo groot. Daar hebben we bewust voor gekozen,” geeft Faber aan. “Zo blijven we herkenbaar in de branche. Tegelijkertijd stralen we met deze naamsverandering beter uit waar we voor staan: voor de mensen in mobiliteit. We trekken nu eigenlijk een jas aan die ons beter past.”De wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Verkeerskunde en ontvang wekelijks het laatste nieuws in uw inbox.

Meer nieuws

Artikelen 7 tot 9 van 10

1 2 3 4

  • Autonoom varen op campus TU Autonoom varen op campus TU Maandag 18 maart opent Minister Cora van Nieuwenhuizen het Researchlab Autonomous Shipping (RAS) op The Green Village bij de TU Delft. Dit nieuwe researchlab biedt een... 18 maart Marcel Slofstra
  • SWOV doet onderzoek naar afleiding door smartphonegebruik SWOV doet onderzoek naar afleiding door smartphonegebruik SWOV wil meer weten over het effect van zowel handheld als handsfree smartphonegebruik op het kijkgedrag en rijgedrag van automobilisten. Daarvoor doet SWOV onderzoek in een... 18 maart Marcel Slofstra
  • RAI-vereniging: Uitgangspunten CO2-reductie onrealistisch RAI-vereniging: Uitgangspunten CO2-reductie onrealistisch De RAI-vereniging stelt dat de CO2-reductie die voor rekening moet komen van personenauto's in het huidige klimaatplan niet realistisch is. 15 maart Marcel Slofstra

Artikelen 7 tot 9 van 10

1 2 3 4

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.