Mobycon People verder als Mobypeople

donderdag 14 maart 2019 Marcel Slofstra 99x gelezen

Vanaf vandaag gaat Mobycon People verder onder de naam Mobypeople. Deze naam geeft het bedrijf een sterkere eigen identiteit en maakt een duidelijker onderscheid ten opzichte van zusterorganisatie Mobycon.

Mobypeople is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. En die groei vraagt om een betere positionering.

“Onze mensen leveren een frisse blik in de teams bij hun opdrachtgever,” zegt Harald Faber, directeur van Mobypeople. “We vonden het tijd om dat meer uit te dragen, dus zijn aan de slag gegaan met onze marketingstrategie. Gaandeweg bleek ook dat de bestaande naam niet helemaal meer voldeed.”


Onderscheid duidelijker
Met de nieuwe naam Mobypeople onderscheidt het bedrijf zich beter van zusterorganisatie Mobycon. Waar Mobycon advieswerk levert, draagt Mobypeople zorg voor het werven, binden en boeien van vakspecialisten op locatie. In naam wordt het onderscheid met Mobycon duidelijker, maar de band blijft bestaan. “We zijn juist erg trots op die samenwerking,” zegt Faber.

“Het verschil tussen de nieuwe en oude naam is niet zo groot. Daar hebben we bewust voor gekozen,” geeft Faber aan. “Zo blijven we herkenbaar in de branche. Tegelijkertijd stralen we met deze naamsverandering beter uit waar we voor staan: voor de mensen in mobiliteit. We trekken nu eigenlijk een jas aan die ons beter past.”De wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Verkeerskunde en ontvang wekelijks het laatste nieuws in uw inbox.

Meer nieuws

Artikelen 4 tot 6 van 10

1 2 3 4

  • Transport & Mobility Leuven organiseert thesisprijs Transport & Mobility Leuven organiseert thesisprijs Heeft u dit jaar of vorig jaar een masterthesis afgerond over verkeer en transport, veiligheid, transport en ruimtelijke planning, transporttechnologie of vrachtvervoer aan een... 20 maart Marcel Slofstra
  • Kosten van autorijden in 2019 Kosten van autorijden in 2019 Een auto rijden is natuurlijk erg prettig. U komt hiermee eenvoudig van A naar B. Veel mensen weten alleen niet dat er hoge kosten gepaard gaan bij het rijden van een auto. Door... 20 maart Redactie
  • Nieuw hoofdstuk in de verkeerskunde: Mastertrack Intelligent Mobility Nieuw hoofdstuk in de verkeerskunde: Mastertrack Intelligent Mobility Eerst was er de studie over ontwerp van de weg, daarna over het verkeer op de weg en nu informeren verkeer en wegkantsystemen elkaar. Dat vergt nieuwe vakkennis, nieuwe functies... 19 maart Nettie Bakker

Artikelen 4 tot 6 van 10

1 2 3 4

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.