Erasmus Universiteit verbindt zich aan CityLab010

dinsdag 5 februari 2019
timer 1 min
De Erasmus Universiteit Rotterdam is officieel partner geworden van het programma CityLab010. Via een netwerk van wetenschappers en studenten stelt de Erasmus Universiteit expertise aan CityLab010 ter beschikking.

Met de Erasmus Universiteit als partner wordt expertise van onderzoekers en studenten gekoppeld aan de initiatiefnemers die in Citylab010 zijn opgenomen. Professor Arwin van Buuren van het Departement Bestuurskunde en Sociologie is de drijvende kracht achter het partnerschap tussen de Erasmus Universiteit en Citylab010. Onderzoekers en studenten leveren daarmee een bijdrage aan de uitwerking en het succes van deze initiatieven.

Drie miljoen budget
Jaarlijks stelt de stad via CityLab010 een innovatiebudget van circa 3 miljoen beschikbaar voor bewoners, (sociaal) ondernemers, organisaties en andere om innovatieve ideeën een kans geven. Bij CityLab010 zijn meerdere partners uit de stad aangehaakt zoals Rabobank, Mazars, Ploum, Yes we care, hogeschool Rotterdam en hogeschool Inholland.

Allemaal brengen zij expertise ter beschikking en brengen hun netwerk in om initiatiefnemers verder te helpen.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.