Elisabeth post nieuwe voorzitter TLN

maandag 25 maart 2019
timer 2 min

Elisabeth Post is vanaf 1 mei de nieuwe voorzitter van Transport en Logistiek Nederland. Ze is nu nog gedeputeerde in de provincie Noord-Holland.

Post volgt Arthur van Dijk op, die nu Commissaris van de Koning in Noord-Holland is.


 

Verbonden met de sector

"Als gedeputeerde heb ik me veel bezig gehouden met mobiliteit: met de aanleg van wegen, met het voorkomen van files, met zorgen dat iedereen goed kan doorrijden", zegt Post. "Het is een uitdaging waar ik heel graag mee aan de slag ga. Ik weet wat ondernemers drijft en voel me sterk verbonden met de sector." Post zal zich vol overgave inzetten voor de leden van TLN, zegt ze: "Ik kijk ernaar uit de positie van transport en logistiek in Nederland verder te versterken, de komende jaren. In deze veranderende economie, met een sector waarin het rendement onder druk staat, is dat erg belangrijk.’"


 

Ervaring

Elisabeth Post (1965) heeft 25 jaar ervaring in de politiek en was de laatste tien jaar gedeputeerde in Noord-Holland. Als provinciebestuurder was zij verantwoordelijk voor financiën, mobiliteit en zeehavens. Daarvóór was Post onder meer namens de VVD lid van de Provinciale Staten van Noord-Holland en fractievoorzitter van de VVD in de Hilversumse gemeenteraad.

De voorzitter die we zochten

"Met Elisabeth Post hebben wij de voorzitter gevonden die we zochten", zegt waarnemend TLN-voorzitter Wim Pot. "Ze heeft in haar loopbaan altijd gestreden voor ondernemend Nederland. Ze weet hoe de politiek werkt en kent op zowel regionaal als landelijk niveau de juiste mensen. Zij kan er dus goed voor zorgen dat politiek en overheid luisteren naar wat ondernemers in transport en logistiek nodig hebben om Nederland draaiende te houden."

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.