Bo Boormans vertrekt bij DTV Consultants

vrijdag 1 februari 2019 redactie 165x gelezen

Bo Boormans vertrekt na een kwart eeuw, per 1 februari als directeur bij DTV Consultants. Boormans was tevens directeur bij NOVI-Academie en gaat zich nu focussen op het opleiden van, met name ‘zij-instromers binnen NOVI Verkeersacademie. Willem Buijs neemt Boormans’ aandeel in DTV Consultants over en zal de leiding over dit bedrijf voortzetten.
Bo Boormans vertrekt per 1 februari bij DTV Consultants en richt zich volledig op de opleidingen van NOVI Verkeersacademie

Bo Boormans vertrekt per 1 februari bij DTV Consultants en richt zich volledig op de opleidingen van NOVI Verkeersacademie (Copyright: Foto ANWB/AVD)

Boormans in een reactie over zijn vertrek bij DTV: “Recent hebben we samen met het MT en onze medewerkers de bedrijfsstrategie van aangescherpt en de organisatie behoorlijk vernieuwd. DTV Consultants is daarmee gereed voor de toekomst. Een mooi moment om het stokje volledig over te dragen aan Willem Buijs  en de laatste jaren van mijn carrière te wijden aan mijn grote passie voor opleiden.”  

Beroepsopleidingen
Het zal even wennen zijn, stelt Willem Buijs, “Maar we hebben goede mensen in huis, waarmee we verder kunnen bouwen aan onze dienstverlening.” De stap van Boormans heeft geen consequenties voor de rol van DTV Consultants als praktijkopleider in de verkeerskunde. Het bedrijf blijft haar portfolio aan cursussen en opleidingen aanbieden. Naast het adviesbureau DTV Consultants, dat tevens diverse, vaak specialistische vakcursussen aanbiedt, blijft NOVI-Verkeersacademie een private hogeschool voor beroepsopleidingen in de verkeerskunde.

De wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Verkeerskunde en ontvang wekelijks het laatste nieuws in uw inbox.

Meer nieuws

Artikelen 1 tot 3 van 10

1 2 3 4

Artikelen 1 tot 3 van 10

1 2 3 4

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.